Diputación CS: Compromís demanarà explicacions per el retard en la reobertura de la piscina municipal


 
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 08-01-2018
 

El grup Compromís demanarà explicacions a l'equip de govern de la Diputació perquè, passada la primera setmana de gener de 2018, «encara no està oberta la piscina Provincial, contradient allò que havia anunciat el vicepresident, Vicent Sales, que havia assegurat que la instal·lació esportiva estaria oberta el primer dia de l'any nou», segons ha manifestat Xavier Trenco, el portaveu de la coalició a la institució provincial.

Segons Trenco, la situació és d'una incertesa total ja que «els antics treballadors de la piscina no saben res sobre el seu futur; tampoc la nova empresa concessionària sap quan podrà accedir a la instal·lació per començar la seua activitat, i encara estan pendents molts treballs per tal de posar a punt eixe espai esportiu: fins i tot, no hi ha ni connexió de la llum».

El diputat provincial de Compromís ha lamentat que l'equip de govern de la Diputació es dedique, «una vegada més, a fer declaracions i anuncis que després no es compleixen i que l'únic que fan és confondre als treballadors i, sobretot, als centenars d'usuaris que porten ja quatre mesos esperant la reobertura de la piscina Provincial».

Cal recordar que la piscina Provincial va tancar les portes el dia 1 d'agost de 2017, després que l'empresa concessionària portara diversos anys de litigis amb la Diputació, propietària de la piscina i la responsable de la gestió del servei. «Una vegada més hem de denunciar que el PP no ha sigut capaç de avançar-se als esdeveniments i donar una resposta en temps i forma als usuaris i treballadors», ha lamentat Trenco. «A més a més, incompleixen les seues promeses i no són capaços de donar cap resposta a les inquietuds dels treballadors i dels usuaris». Per al portaveu de Compromís a la Diputació «és lamentable que el PP haja deixat morir una instal·lació que és de la seua propietat i que l'any 2010 donava servei a quasi quatre mil persones».


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana