Diputación CS: El PSPV-PSOE diu que la plaga de mosquits era la crònica una invasió anunciada


 
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 05-04-2019
 



 La diputada provincial socialista i regidora de Cabanes, Virginia Martí, critica el retard amb el qual l'equip de govern del PP ha licitat el contracte del Pla Provincial contra els Mosquits perquè ?el més probable és que s'inicie l'estiu sense que s'hagen aplicat els tractaments?.

La diputada provincial del PSPV-PSOE i regidora de Cabanes, Virginia Martí, considera que el que està ocorrent amb els mosquits ?és la crònica d'una invasió anunciada?, que hui recull la premsa i que ?els socialistes ja advertim que es produiria el passat 1 de març quan vam mostrar la nostra preocupació per la falta de diligència que estava mostrant l'equip de govern del PP en la Diputació a l'hora de posar en marxa el Pla Provincial de Tractaments contra els Mosquits ?que en el seu moment es va anunciar a so de bombo i platerets? i que ?per a variar, s'ha licitat amb un considerable retard?.
Diu Martí que ?crida l'atenció que els representants del Partit Popular al capdavant de la Diputació hagen necessitat tres anys i mig per a decidir-se a actuar i que una vegada presa la decisió, actuen amb una lentitud que resulta exasperant?. ?I que tindrà greus conseqüències?.
Perquè ?la mala gestió de l'equip de Moliner i del seu diputat encarregat de combatre els mosquits, Mario García, l'acabaran pagant els ciutadans i les ciutadanes de la província de Castelló perquè aquests insectes ja campen a pler pel territori i els tractaments que aplicarà la Diputació es posaran en marxa al maig o juny?.
Virginia Martí recorda que en el moment de l'anunci del Pla Provincial de Tractaments contra els Mosquits, el PSPV-PSOE va valorar de forma positiva que ?per fi? el president Moliner es decidira a posar un milió d'euros damunt de la taula per a ajudar els ajuntaments i col?laborar amb la Generalitat en la lluita contra els mosquits? però ?una vegada més, hem de lamentar la mala gestió d'un equip de govern obertament ineficaç, que emet senyals inequívocs d'esgotament i d'haver arribat a la seua fi de cicle?.
I que a més, està generant confusió als pobles perquè els alcaldes i alcaldesses no saben a quines atindre's en seguir sense data la reunió de la Diputació amb els ajuntaments per a aclarir la situació. ?No sabem si els tractaments que realitzarà la Diputació seran substitutius dels quals venien desenvolupant els municipis o si tan sols seran complementaris?.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana