Diputación CS: La Diputació de Castelló adquireix cinc vehicles sostenibles per al parc mòbil


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/1/192307_118461/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/1/192307_118461/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 15-01-2020
La Diputació de Castelló adquireix cinc vehicles sostenibles per al parc mòbil

La Diputació de Castelló ha incorporat dos vehicles híbrids i tres elèctrics per al transport d’autoritats i personal de la casa. D’aquesta manera, la institució provincial buscar reduir el consum de carburants i l’emissió
de gasos contaminants a l’atmosfera.

“És un canvi necessari que hem d’anar fent de manera decidida perquè hem de caminar cap a un món i una mobilitat més verda i sostenible“, ha explicat el president José Martí, qui ha visitat aquest matí, junt amb el diputat responsable Abel Ibáñez, les instal·lacions del Parc Mòbil per a conéixer in situ la nova flota d’automòbils.

En concret, la corporació provincial ha adquirit dos turismes berlina híbrids -que combinen motor elèctric i de gasolina- per un import de 52.000 euros i ha incorporat tres noves furgonetes elèctriques mitjançant la modalitat de ‘renting’.

280.000 EUROS PER A LA INSTAL·LACIÓ D’ELECTROLINERES

Aquesta mesura s’inclou dintre de l’aposta de la Diputació Provincial per a combatre el repte climàtic a les comarques de Castelló, a la qual destinarà enguany un total de 4,5 milions d’euros. En el cas de la mobilitat sostenible, la institució implantarà al llarg de l’any una xarxa de 20 punts de recàrrega per a vehicles. El projecte compta amb un pressupost total de 280.000 euros.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana