Diputación CS: La Diputació de Castelló impulsa l'Oceanman Costa Azahar i enalteix la participació de 700 nadadors de 38 nacionalitats


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227197_144015/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 08-05-2024
La Diputació de Castelló impulsa l'Oceanman Costa Azahar i enalteix la participació de 700 nadadors de 38 nacionalitats

La Diputació Provincial de Castelló impulsa la quarta edició de l'Oceanman Costa Azahar i enalteix la participació de 700 nadadors que gaudiran aquest cap de setmana del Mar Mediterrani.

El diputat d'Esports de la institució provincial, Iván Sánchez, ha presentat aquest matí, al Pati de les Aules, aquesta competició aquàtica que tindrà lloc els dies 11 i 12 de maig als municipis d'Orpesa i Benicàssim i ha assegurat que es tracta d'una prova única al món, en un entorn espectacular.

Durant l'acte, el diputat d'Esports ha ressaltat la importància de celebrar i donar suport a aquest tipus de proves que combinen la promoció turística amb l'esportiva, perquè 'ens ajuden a desestacionalitzar el turisme i a posar en valor la nostra riquesa cultural, patrimonial, natural i gastronòmica'.

En aquest sentit, Iván Sánchez ha assegurat que 'aquest esdeveniment esportiu ha anat creixent amb el pas dels anys i ara té una rellevància i una trascendència a nivell nacional i internacional que demostra el nivell i l'alta qualitat de la prova'.

'Aquest esdeveniment s'ha convertit en l'epicentre internacional de les Aigües Obertes amb una participació inèdita i mai vista abans a la província de Castelló que suposarà un gran impuls per als municipis amfitrions', ha destacat el diputat d'Esports.

L'Oceanman Costa Azahar ha batut rècord de participants en la seva quarta edició. La prova aquàtica de 2024 comptarà amb 700 nadadors de 38 nacionalitats diferents. Així doncs, més del 50% dels participants són procedents d'altres països, una dada espectacular i que demostra 'l'interès dels esportistes per competir en la nostra terra', subratlla Sánchez.

'Els nadadors que arribaran durant aquests dies a la província seran altaveu de les bondats de Castelló i tindran l'enorme sort de gaudir d'un clima inmillorable, d'un entorn privilegiat i d'una gastronomia única', ha assenyalat el diputat d'Esports.

En aquest sentit, el responsable de l'àrea d'Esports ha agraït la feina de les administracions locals, així com de l'organització i clubs i ha ofert la mà de la Diputació de Castelló per 'continuar impulsant i promocionant aquesta competició de natació en aigües obertes perquè cada vegada vinguin més nadadors a Castelló i descobrisquen les fantàstiques aigües cristal·lines del nostre Mar Mediterrani, un mar bell i calmat', ha rematat Iván Sánchez.

Cal ressaltar que la quarta edició d'aquesta competició comptarà amb tres distàncies, una de 10 quilòmetres, una altra de 5 quilòmetres i un sprint de 2 quilòmetres, totes elles a les platges d'Orpesa i Benicàssim.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana