Els Ports: Diputació i Govern d’Espanya optimitzen les comunicacions i infraestructures del nord de Castelló


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/12/166860_97034/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Els Ports | General | 19-12-2017
Diputació i Govern d’Espanya optimitzen les comunicacions i infraestructures  del nord de Castelló

Els governs del Partit Popular en la Diputació de Castelló i el Govern d'Espanya estan realitzant, en el nord de la província, la major inversió per a millorar les infraestructures i comunicacions dels municipis.
Així, la regidora del Partit Popular a Morella, Noelia García, ha assegurat que “la coincidència en el temps de diverses obres en carreteres de les nostres comarques evidencia el compromís dels governs del PP per a impulsar les oportunitats dels nostres municipis”.
Així, el Govern d'Espanya està executant ja les obres de la N-232 al seu pas pel Barranc de Bota, una actuació que eliminarà les més de 60 corbes del port de Querol, connectarà la costa Mediterrània amb la cornisa Cantàbrica i suposarà un avanç per al transport i un impuls al sector turístic del nord de Castelló.
A aquesta important actuació, cal sumar els 2.5 milions d'euros que la Diputació de Castelló està invertint en la millorar de cinc carreteres entre Morella i Xiva de Morella, la Sènia i Torremiró, l'accés a Vallibona, el camí de la Canà i el tram entre la Todolella i Olocau del Rei.
Així mateix, el compromís de millora de les comunicacions per part del govern provincial del PP s'evidencia amb els treballs de neteja i condicionament de camins i vies rurals en tots els municipis del nord de Castelló. Per a García, “el compromís de la Diputació de Castelló és ferma amb els nostres municipis, per a garantir la igualtat entre territoris, enfront de l'escàs compromís del Consell amb nostres pobles”.
A la millora de les comunicacions, cal sumar la línia d'ajudes de la Diputació de Castelló per a garantir el subministrament d'aigua en els nostres municipis en situacions extraordinàries.
Per a Noelia García, “és evident que l'increment de les oportunitats i la millora de les infraestructures vénen sempre de governs del Partit Popular”.