Els Ports: Morella promocionarà el 54 Sexenni al Saló Internacional de Turisme de Catalunya


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/4/171381_100679/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/4/171381_100679/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Els Ports | General | 18-04-2018
Morella promocionarà el 54 Sexenni al Saló Internacional de Turisme de Catalunya

S’intensifica el treball de danses i carrers a falta de 4 mesos per al Sexenni, Festa d’Interès Turístic Nacional i Bé d’Interès Cultural Immaterial.
El pròxim dissabte 21 Morella estarà present en el Saló Internacional de Turisme de Catalunya anomenat també B-Travel, per promocionar el 54 Sexenni. La festa per excel·lència de Morella, amb orígens del segle XVII i declarada Festa d’Interès Turístic Nacional i Bé d’Interès Cultural i Immaterial, es presentarà en l’estand de la Comunitat Valenciana a les 12:00h. L’expedició, encapçalada per l’alcalde de la ciutat, Rhamsés Ripollés, comptarà amb la col·laboració del conegut periodista Víctor Amela. A més, també participarà el president de l’Associació dels Pobles més Bonics d’Espanya, Fran Mestre, per donar a conèixer l’associació de la qual Morella és una dels membres fundadors.
La fira B-Travel està dirigida tant a professionals com a públic en general. L’any passat va rebre més 30.000 visitants i va contar amb més de 200 expositors nacionals i internacionals.
El regidor de turisme, Jorge Garcia, ha destacat la importància que té el participar en aquesta fira. “Per nosaltres el mercat turístic català és fonamental. Actualment és un dels més nombrosos que tenim i pretenem incrementar-lo”. També ha incidit en “la singularitat d’una festa tan especial com el Sexenni mereix un esforç en la promoció per a que puga ser coneguda el màxim possible. Després d’anar a Fitur i ara a la B-Travel, pròximament hi haurà més presentacions de proximitat en la pròpia Comunitat i terres veïnes”.
D’altra banda s’intensifiquen els treballs de cara al Sexenni. A falta de menys de 4 mesos per a aquest excepcional esdeveniment, del 18 al 27 d’agost, danses i carrers treballen de valent per tenir-ho tot llest per a les dates assenyalades. Ja van començar els assajos els torneros fa unes setmanes i ara ho han fet Els Teixidors i Arts i Oficis.
En el plenari ordinari del mes d’abril, que tindrà lloc demà a les 20:30h, s’aprovaran diferents ajudes especials relacionades en la festa sexennal.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana