Betxí: Betxí intensifica les accions contra el mosquit tigre


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/6/173649_102586/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/6/173649_102586/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 14-06-2018
Betxí intensifica les accions contra el mosquit tigre

L'Ajuntament de Betxí reforça la seva campanya de prevenció contra els mosquits, que enguany s’ha avançat un mes amb l'objectiu d'atacar les larves abans que nasquen els insectes i el risc de picades es faça més incontrolable.
El consistori destinarà vora 7.000€ per implementar diverses accions contra els insectes, especialment durant els mesos d’estiu. De fet, esta mateixa setmana ja han intensificat els treballs de desinfecció en les zones més sensibles a la cria, com són els embornals del nucli urbà i especialment les urbanitzacions de Montserrat, Versalles i el Solaig, amb un treball concret en les basses agrícoles, sèquies, sifons i altres acumulacions d'aigua, zones on els mosquits posen els ous.
Durant els huit mesos de durada de la campanya es realitzaran 15 actuacions, especialment mitjançant l’ús de larvicides. Aquest serà el tercer any consecutiu que l'Ajuntament de Betxí dedica un capítol del seu pressupost a la lluita específica contra el mosquit, que des de l'inici gairebé s'ha triplicat. Els resultats van ser satisfactoris el passat exercici i els tècnics esperen que aquest any el balanç siga similar.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana