Almenara: Almenara i La Llosa signen un conveni per a solucionar la recollida de residus de les vivendes de la platja en terme de La Llosa


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/7/174670_103461/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 12-07-2018
Almenara i La Llosa signen un conveni per a solucionar la recollida de residus de les vivendes de la platja en terme de La Llosa

Els ajuntaments d'Almenara i la Llosa han signat un conveni amb l'objectiu de solucionar el problema existent amb la recollida de residus per al grup de set vivendes que es troba en el nucli urbà de la platja Casablanca, just a l’inici, però que pertanyen al terme municipal de la Llosa i que es troben annexes a habitatges pertanyents a Almenara.
A través del conveni signat entre l'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, i l'alcalde de la Llosa, Ximo Llopis, serà el servei de recollida de fem i neteja viària d'Almenara qui realitze la recollida dels residus d'aquests habitatges, el cobrament dels quals gestionarà l'Ajuntament de Llosa que transferirà al d'Almenara l'import del servei prestat. L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat i agraït l'enteniment entre les dues corporacions municipals en aquest capítol.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios