Els Ports: Els primers contractes d’Avalem Joves s’incorporen a l’ajuntament de Morella


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/7/174930_103688/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Els Ports | General | 19-07-2018
Els primers contractes d’Avalem Joves s’incorporen a l’ajuntament de Morella

L’ajuntament de Morella s’ha acollit al programa Avalem Joves de la Generalitat Valenciana, el Fons Social Europeu de la Unió Europea i el SERVEF per a incorporar 20 persones amb un contracte de treball d’un any de durada.
D’aquesta manera, esta setmana s’han incorporat les primeres persones d’aquest programa en diferents àrees de treball a la localitat. Així, personal administratiu, de manteniment i a la Xarxa del Castell i Museus de Morella s’han sumat un total de sis treballadors i treballadores. A més, durant la setmana que ve també començaran a treballar en altres departaments com el de disseny i al Centre de Dia.
D’altra banda, cal recordar que encara hi ha ofertes de treball obertes dins d’aquest programa com són dues de personal administratiu, una de tècnic forestal i una de treball social. Aquestes estan dirigides a persones menors de 30 anys amb titulació de formació professional superior o universitària i cal inscriure’s al Sistema Nacional de Garantía Juvenil i com a demandant de treball al Centre SERVEF de Vinaròs.
Rhamsés ha destacat que “el programa Avalem Joves és una oportunitat perquè els joves obtinguen experiència laboral i per a l’ajuntament de realitzar més feines i de manera més eficient”. Així, l’edil també ha comentat que “ja és la segona volta que incorporem a tanta gent i amb el treball i la col·laboració de tots integrarem als treballadors en les seues diferents tasques” a més, ha recalcat que “l’ajuntament està obert a propostes noves en totes les àrees i que es tracta de col·laborar i preguntar per tal d’engreixar l’engranatge per a poder oferir tots els serveis de la millor manera possible”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana