Els Ports: Classes anul·lades i camins tallats en Portell


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/10/177952_106276/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Els Ports | General | 19-10-2018
Classes anul·lades i camins tallats en Portell

La intensa pluja registrada la passada jornada i la continuació de ruixats i d'alerta roja per gota freda en el municipi ha portat a l'Ajuntament a prendre diferents mesures. Durant tot el dia d'avui, les classes han sigut suspeses.
Així mateix, segons ha assenyalat l'alcalde, Álvaro Ferrer, està tallat el camí rural que uneix Portell i Vilafranca i durant la nit s'han produït grans desperfectes com a despreniments en parets o en la CV-125, corts de trànsit en els accessos i fins i tot pèrdua de l'enllumenat públic, ja que s'ha anat la llum en la localitat.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios