Els Ports: La xarxa de calor de Portell exemple per als pobles de Terol


 
La Plana al Dia | Els Ports | General | 19-10-2018
 

Els municipis més freds de Terol s'estan interessant per la xarxa de calor de Portell. Representants municipals de pobles de Terol estan visitant la localitat dels Ports per a conéixer el funcionament de la xarxa de calor municipal que ja proporciona calefacció i aigua calenta sanitària a més de quaranta vivendes i, després de les darreres obres, arribarà a més de 80 vivendes.
El sistema de xarxa de calor de Portell funciona aprofitant restes de vegetals, de manera que s'aprofiten aquest tipus de materials.
L'objectiu de l'Ajuntament de Portell és arribar a comptar amb una central elèctrica que done autonomia per als edificis municipals i també per al servei de recàrrega de vehicles, del qual Portell ha sigut pioner a la província.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios