Betxí: Units Podem se presenta a Betxi


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/3/183243_110761/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 16-03-2019
Units Podem se presenta a Betxi

El divendres 15 de març es va fer un acte de presentació d'UNIDES PODEM, la confluència que formen PODEM i ESQUERRA UNIDA a Betxí.

Van assistir candidates i candidats a les eleccions Autonòmiques, Generals i Municipals.

Totes les intervencions, davant un nombrós públic, van reivindicar a UNIDES PODEM com la única força que pot decantar les polítiques per beneficiar a la gent treballadora, com ja ho ha demostrat quan va ser clau per la moció de censura que va traure al PP, assolat per la corrupció, del govern de l'estat o quan ha sigut el principal artífex d'una pujada històrica del salari mínim,

Irene Gómez, cap de llista a les Corts Valencianes va destacar la lluita per la igualtat i la mobilització de les dones com a motor d'un canvi social. Cristian Veses, de l'executiva d'EUPV i segon a la llista al Congrés, va basar la seua intervenció en la defensa dels serveis públics, especialment el de la sanitat universal, que corre greu perill per la privatització.

Marisa Saavedra, Cap de llista al Congrés, va parlar de l'esperança que suposa una força que respon a les necessitats de la gent perquè proposa una fiscalitat justa, un control dels preus del lloguer o la derogació de la reforma laboral, una força que no te hipoteques amb els bancs i que, per això, pot reclamar-los, ara que tenen guanys, els diners del rescat que vam prestar-los tota la població.

Pel que fa a la candidatura municipal d'UNIDES PODEM a Betxí van intervindre Paco Morán, Silvia Casas i Javier Delgado que encapçala la llista i que va exposar el treball fet a l'ajuntament als darrers 8 anys: els horts ecològics urbans, la millora en la protecció social, en la cooperació internacional, en el reciclatge... i va presentar algunes de les línies del programa per aquestes eleccions basat en una ordenació del poble, un augment i millora d'espais per la ciutadania i el foment de la participació.

Peu de foto:
D'esquerra a dreta: Irene Gómez, Cristian Veses, Marisa Saavedra, Javier Delgado, Silvia Casas i Paco Morán
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana