Els Ports: Morella rep a les dones participants del programa Ser Mujer de Picassent


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185607_112781/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Els Ports | General | 23-05-2019
Morella rep a les dones participants del programa Ser Mujer de Picassent

La Sala del Justícia de l’ajuntament de Morella acollirà aquesta vesprada el taller Invisibles: prisión, mujer y género amb l’equip de professionals i dones internes del programa Ser Mujer. Així, aquest matí, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha rebut a les integrants d’aquest programa, vingudes del Centre Penitenciari de València situada a Picassent, que durant avui i demà realitzaran activitats a la ciutat. A més, en la jornada també participa la pintora Cari Roig de l’associació Arco Iris Ríe.
El programa Ser Mujer s’impulsa des de la Secretaria General d’Institucions Penitenciàries i l’Institut de la Dona i per a la Igualtat d’Oportunitats. Així, aquest és una de les línies estratègiques de la intervenció per a afavorir l’eliminació de la violència de gènere i pal·liar les seues conseqüències, disminuint la vulnerabilitat de les dones privades de llibertat a patir situacions de violència i/o dependència.
Les participants en les jornades Invisibles: prisión, mujer y género compten amb una intensa agenda d’activitats durant els dies 23 i 24 de maig. Així, a les 16.30 hores visitaran el conjunt històric i artístic de Morella amb els seus diferents museus. A les 19.00 hores, xerrada Invisibles: prisión, mujer y género amb la participació de les professionals del Ser Mujer del Centre Penitenciari de València amb taller de l’associació Arco Iris Ríe. El divendres, visita guiada a la ciutat de Morella amb pujada al Castell a partir de les 10.00 hores i visita a l’ermitori de Vallivana.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios