Els Ports: Quasi 50 persones realitzaran l’examen del Trinity College London a Morella


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/6/186193_113269/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Els Ports | General | 14-06-2019
Quasi 50 persones realitzaran l’examen del Trinity College London a Morella

Aquest tindrà lloc entre el 25 i el 28 de juny per a la part oral per torns i el 29 serà la part escrita
La matrícula de l’Escola Oficial d’Idiomes està oberta per als nivells d’anglés A1.1 i B1.1


L’examen d’anglés del Trinity College London a Morella tindrà lloc entre el 25 i el 29 de juny, tant per a realitzar la part oral per torns com la part escrita el dissabte 29 de juny. D’aquesta manera, 46 alumnes s’examinaran dels nivells A2, B1, B2 i C1 entre la part escrita i l’oral d’aquesta prova. Així, la ciutat segueix apostant per la formació i els idiomes facilitant l’accés a cursos, tallers i exàmens oficials sense la necessitat de desplaçar-se a nuclis de població més grans.

La regidora d’Educació, Judit García, ha destacat que “l’Examen del Trinity College London és oficial i amb un elevat reconeixement internacional, per la qual cosa, és molt important que la gent de Morella puga optar a fer-lo sense desplaçar-se”. L’edil ha recordat que “en aquestos temps, saber idiomes és molt important i amb aquestos exàmens i els diferents cursos de formació que es poden realitzar a Morella volem facilitar l’aprenentatge a tots i totes”. Així, Judit ha recordat que “enguany s’han realitzat cursos d’anglés de diferents nivells de l’Escola Oficial d’Idiomes amb molta participació, per la qual cosa, es tornaran a oferir per al curs 2019-2020”.

Tanmateix, l’Escola Oficial d’Idiomes de Morella ha obert la matrícula fins al 27 de juny dels nivells A1.1 i B1.1. Cal explicar que les persones que van cursar aquestos nivells el curs anterior, s’han d’inscriure a l’ajuntament per a demanar els nivells següents.

Finalment, s’ha de recordar que Morella està oberta a altres propostes de formació. L’opció d’estudiar altres idiomes a més de l’anglés o realitzar altres tipus de classes com cursos d’informàtica. Aquesta possibilitat s’estudiarà depenent de la quantitat d’alumnes que puga haver-hi per a cadascun dels cursos.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios