l'Alcalatén: Curs d'iniciació de la tècnica constructiva de la pedra seca en Vistabella del Maestrat


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/5/172948_102007/1_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcalatén | General | 28-05-2018
Curs d'iniciació de la tècnica constructiva de la pedra seca en Vistabella del Maestrat

L’Ajuntament de Vistabella juntament amb Campus obert (Seu de Penyagolosa) de l’UJI organitzen els dies 7 i 8 de juliol un curs d’iniciació sobre la tècnica constructiva de la pedra seca. El curs l’impartirà Ivana PonsodaRevert, arquitecta especialitzada en treballs de pedra seca i rehabilitació d’arquitectura tradicional a les zones rurals.
El curs tindrà una durada de 11 hores repartides en dos dies, el 7 de juliol hi haurà classe teòrica on s’explicarà la tècnica constructiva de la pedra seca i a continuació una visita guiada i pràctica d’inventari de construccions de pedra seca pel terme de Vistabella. De 16 a 19 del mateix dia començarem amb la pràctica, començant en la reconstrucció d’un marge de bancal.
El següent dia, 8 de juliol estarà dedicat únicament a la pràctica de la reconstrucció d’un marge de bancal .
Per a aquelles persones interessades en participar, cal inscriure’s en la pàgina web de l’Ajuntament de Vistabella del Maestrat o cridant al 964389007.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios