l'Alcora: Comença l'Escola d’Estiu més participativa de l'Alcora


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/7/174349_103189/1_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 03-07-2018
Comença l'Escola d’Estiu més participativa de l'Alcora

L'Escola d’Estiu de l'Alcora ha obert les portes aquesta setmana a la seua edició més participativa. “Més de 360 xiquets i xiquetes, de 3 a 16 anys, gaudiran de l'estiu aprenent, practicant esport i jugant a les instal·lacions municipals, principalment a la zona esportiva”, explica la regidora d'Esports, Ana Huguet.

La iniciativa, organitzada per l'Ajuntament de l'Alcora i gestionada per Alpe
Animació, es divideix en dos torns. En el primer participen 343 xiquets i xiquetes i es desenvoluparà fins al 20 de juliol.


En el segon torn hi haurà 259 participants i es durà a terme del 23 de juliol al 10 d'agost. Cal destacar que els xiquets i xiquetes tenen la possibilitat de participar en un o els dos torns.


Els alumnes s'organitzen en grups d'entre 9 i 17 alumnes, “la qual cosa afavoreix un tracte proper i personalitzat per part dels monitors i monitores”.


Huguet destaca que el programa inclou activitats “molt diverses”: esportives,
lúdiques, projectes artístics, activitats en la naturalesa, culturals, de compromís social i activitats aquàtiques.


Aquestes activitats es duen a terme de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores. També existeix l'opció 'Escola d'Estiu Matinera', de 7.45 a 9 hores.

L'alcalde de l'Alcora, Samuel Falomir, la regidora d'Esports, Ana Huguet, el regidor de Benestar Social, Agustín Chiva, i el regidor de Brigada d'Obres, Marcos Masó, han visitat aquest matí als participants del primer torn.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios