l'Alcora: L'Ajuntament de l'Alcora renova el parc infantil del carrer Serreries


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/182136_109805/1_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 15-02-2019
L'Ajuntament de l'Alcora renova el parc infantil del carrer Serreries

Snchez: ?Millorar els parcs i jardins ha sigut una de les prioritats de l'actual Govern municipal, tot el treball realitzat en aquests quatre anys ho posa de manifest?

L'Ajuntament de l'Alcora est duent a terme la renovaci del parc infantil situat al carrer Serreries. Un projecte en el qual es va realitzar una inversi de 17.800 ?.

Es tracta d'una zona de jocs que inclou una estructura amb un tobogan en forma de tub, entre altres elements, un gronxador niu de metall i un moll en forma de conill. A ms, s'ha col?locat una superfcie de cautx continu d'1 cm de grossria, roig i verd.
Nuria Snchez, regidora de Parcs i Jardins, ha explicat que aquesta iniciativa s'emmarca dins de les accions que l'Ajuntament est desenvolupant durant aquesta legislatura amb les quals s'estan millorant ?notablement? els parcs infantils.

Al fil d'aix, Snchez ha destacat que millorar els parcs i jardins de la localitat ha sigut una de les prioritats de l'actual Govern municipal ?tot el treball realitzat en aquests quatre anys ho posa de manifest?.

Millores parcs i jardins

Els ltims projectes han consistit en la instal?laci d'un avi de grans dimensions amb jocs diversos al parc Germanes Ferrer Bou, la renovaci de la zona de jocs del parc situat enfront del centre de salut, la contractaci de personal per a la neteja del mobiliari de parcs i jardins i la construcci d'un parc infantil al carrer Borja, en un terreny cedit per la Caixa Rural de l'Alcora.

A ms, entre altres projectes, s'ha dut a terme un espai 'street workout' als Jardins de la Vila ?per tal de possibilitar la realitzaci d'esport a l'aire lliure? i tamb s'ha instal?lat tota una xarxa de pluvials ?per evitar inundacions en la zona?.

Aix mateix, en aquests jardins s'ha construt un parc amb temtica de Playmobil, ?El Fuerte de l'Alcora?, que es va obrir al pblic al juny de 2017. Cal recordar que aquesta zona infantil va ser triada pels xiquets i xiquetes de l'Alcora, ja que l'Ajuntament va distribuir unes enquestes en els centres escolars perqu indicaren les seues preferncies.

D'altra banda, l'Ajuntament tamb ha dut a terme projectes de millora en altres parcs i zones verdes del municipi: plaa Canterers, carrer Azulejera (3 zones), avinguda Dr. Federico Michavila, carrer Mestre D. Juan Sales i parc de la Pista Jard, entre d?altres.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana