l'Alcora: L'Alcora se suma a la commemoraci del Dia Internacional de l'Orgull LGTB+


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/6/186452_113493/1_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 25-06-2019
L'Alcora se suma a la commemoraci del Dia Internacional de l'Orgull LGTB+

L'Ajuntament de l'Alcora, a travs de la regidoria d'Igualtat, que dirigeix Tica Pons, s'ha sumat a la celebraci del Dia Internacional de l'Orgull LGTB+, que se celebra cada 28 de juny.

D'aquesta manera, el consistori ha organitzat una programaci amb la qual vol commemorar aquesta jornada reivindicativa dels drets dels col?lectius de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals i simbolitzar el suport institucional per la igualtat i la no discriminaci per ra d'orientaci sexual.

Els actes comenaran el dijous 27 de juny, a les 10.30 hores, amb una xarrada sobre la diversitat sexual i de gnere, a crrec de Lara Antiquino, sexloga i psicloga, dirigida als i les participants en el programa Jove Oportunitat. A continuaci, l'alumnat dur a terme diferents activitats per la localitat.

El divendres 28 de juny, a les 19 hores, es penjar una lona amb el lema ?L'amor no danya, l'odi s? al balc de l'ajuntament. I a la nit, a les 23.15 hores, l'alcalde de l'Alcora, Samuel Falomir, procedir a la lectura de la declaraci institucional de la Federaci Espanyola de Municipis i Provncies (FEMP) amb motiu del 28-J. Seguidament, a les 23.30 hores, al carrer Sant Vicent, es projectar la pel?lcula ?Call me by your name?.

Finalment, el dijous 4 de juliol, a les 19 hores, se celebrar al pub La Cocotera l'acte ?Dilogos Arcoris?, organitzat per l'associaci Lambda.

L'Ajuntament ha preparat diferent material -cartells, xapes, marcapgines...- per tal de reivindicar la diversitat, la visibilitat i el respecte, que repartir en els actes programats i en diferents punts del municipi.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana