l'Alcora: Celebrat el festival infantil Terrisserets a l'Alcora


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227222_144035/1_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 08-05-2024
Celebrat el festival infantil Terrisserets a l'Alcora

Els dissabtes 11 i 25 de maig, tots els xiquets i xiquetes de la província tenen una cita indispensable amb el festival infantil de l'Alcora, Terrisserets. L'esdeveniment, que celebra la seua tercera edició, consistirà en activitats lúdiques i didàctiques per als més menuts de la casa, que gaudiran gratuïtament d'actuacions musicals i d'una gran varietat de tallers en la Pista Jardí.

L'alcalde, Samuel Falomir, i la regidora d'Infància, Ana Huguet, han presentat aquest matí el cartell i han animat la ciutadania a participar. 'Estem convençuts que els xiquets s'ho passaran molt bé, però també els majors gaudirem molt de les actuacions'.

Terrisserets forma part de la completa agenda infantil impulsada per l'Ajuntament de l'Alcora pel segon trimestre del 2024.

El dissabte 11 de maig, a partir de les 17:30 hores, els assistents al festival podran participar en els tallers de pintacares, globusflexia i claus, que es desenvoluparan a la Pista Jardí. També podran emportar-se un record divertit de Terrisserets amb el fotomàton que s'instal·larà al recinte.

La segona jornada de Terrisserets es celebrarà el dissabte 25 de maig amb tallers (broquetes de xuxes, polseres, màscares d'animals...) a partir de les 17:30 hores i, a continuació (18:30 hores), farà aparició a l'escenari el dolçainer, compositor i cantautor, Dani Miquel. Sens dubte, un dels grans fenòmens de la música familiar.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana