La Vall d'Uixó: Las fiestas patronales de Sant Vicent ya calientan motores


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2014/4/102549_54721/1_M1.jpg
Publicidad
Fotografia /Galeria/2014/4/102549_54721/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2014/4/102549_54721/3_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2014/4/102549_54721/4_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | Fiestas | 01-04-2014
Las fiestas patronales de Sant Vicent ya calientan motores

Las fiestas patronales en honor a Sant Vicent, en La Vall d'Uixó, ya calientan motores. El pasado sábado 21 de marzo tuvo lugar la presentación de los carteles y el libro de las fiestas en el Teatre Carmen Tur.

Vicente Segarra Abad y Rosario Benavent, presidenta de la Societat Cultural “Amics de la Vall”, fueron los encargados de conducir un acto que contó con la presencia de la Reina de las fiestas, Mayte Provencio Salafranca y su Corte de Honor, además de la Reina de las fiestas de 2014, Marta Serrano Duñach y sus damas.

Y un día más tarde, el sábado 22 de marzo, y también en el Teatre Carmen Tur, tuvo lugar una charla taurina moderada por José Joaquín Diago y en la que intervinieron Antonio Miura y José Luis Algora (representante de la ganadería Partido de Resina.


Programa de fiestas:

DISSABTE 5 D’ABRIL
A les 18.00 hores
RECEPCIÓ DELS CONVIDATS a l’Ajuntament de La Vall d’Uixó per part de les Autoritats Municipals, la Comissió de les Festes, la Regina de les festes 2013, senyoreta Mayte Provencio Salafranca, i de la Regina de les festes 2014, senyoreta Marta Serrano Duñach.

A les 19.00 hores
PREGÓ DE LES FESTES al Teatre Municipal Carmen Tur, a càrrec de la senyoreta Maria Palasí Mir, regina de les festes de l’any 2012.

A continuació:
PRESENTACIÓ DE LA REGINA DE LES FESTES DE L’ANY 2014, senyoreta Marta Serrano Duñach i de la seua Cort d’Honor. A l’acte assistirà la Regina del any anterior, senyoreta Mayte Provencio Salafranca junt amb la seua Cort d’Honor. L’acte serà amenitzat per l’Ateneu Musical Schola Cantorum. El mantenidor serà el senyor Vicente Danvila.

A les 21.30 hores
SOPAR I BALL DE GALA en honor de la Regina de les Festes i les Dames de la Cort d’Honor.

El sopar es realitzarà al Restaurant Les Moreres. Per obtenir més informació i fer-ne la reserva de les places podran cridar als telèfons 625 252 418 (Jaume Abad), 675918151 (senyoreta Marta Guzmán) i685107835 (Carles García), fins el dilluns dia 31 de març.

DIUMENGE 13D’ABRIL

A les 9.00 hores
XVI PUJADA A PIPA. Emmarcada dins del circuit de diputació. L’eixida serà des de la pista d’atletisme.
Acte patrocinat per La Caixa Rural Sant Vicent.

DILLUNS 21 d’ABRIL

A les 12.00 hores
DISPARÀ I VOLTEIG GENERAL DE CAMPANES a la plaça de l’Assumpció, anunciant l’inici de les festes del 2014.

A les 13.00 hores
PROVA DE VAQUES de la ramaderia de Jaime Zorrilla d’Artana, a l’esplanada del riu a l’altura del carrer Moncofa.

A les 17.30 hores
VESPRADA DE VAQUES de la ramaderia de Jaime Zorrilla d’Artana, a l’esplanada del riu a l’altura del carrer Moncofa.
Acte patrocinat per la penya Amics de la Festa.

A les 22.00 hores
CONCERT DE LA “BANDA SINFÒNICA DE MUSICS DE LA VALL” PER UN FUTUR SENSE ALZHEIMER al Teatre Municipal Carmen Tur, a càrrec músics de la ciutat de La Vall d’Uixó, que per el seus mèrits i bon treball, estan exercint la seua professió arreu de tot l’estat.
A l’entrada es farà un DONATIU de TRES euros i tota la recaptació serà destinada íntegrament al CENTRE DE MALATS D’ALZHEIMER de La Vall d’Uixó.

DIMARTS 22 d’ABRIL

A les 13.00 hores
PROVA DE VAQUES de la ramaderia de Juan Faet d’Almenara, a l’esplanada del riu a l’altura del carrer Moncofa.

A les 17.30 hores
VESPRADA DE VAQUES de la ramaderia de Juan Faet d’Almenara, a l’esplanada del riu a l’altura del carrer Moncofa.

DIMECRES 23 d’ABRIL

DIA DELS XIQUETS

A les 11.00 hores
PARC INFANTIL SOLIDARI a càrrec de “Després del Cole”, amb diverses activitats infantils per a tots els xiquets i xiquetes.

Les activitats estaran ubicades al parc del Polígon III i es desenvoluparan durant tot el dia. L’ ingrés tindrà un preu simbòlic de tres euros i tota la recaptació serà destinada íntegrament a l’ ASSOCIACIÓ ESPANYOLA CONTRA EL CÀNCER delegació de La Vall d’Uixó.

A les 17.30 hores
HOMENATGE A LA GENT GRAN DEL BARRI a la plaça Sant Vicent,amb l’actuació del grup de “La Rondalla Vallera”.
Acte patrocinat per la Regidoria de Cultura.

En finalitzar l’actuació, es farà un homenatge als més majors i se servirà una xocolatada per a tots els assistents patrocinada per l’empresa Granell-Roig.

A les 19.30 hores
PRESENTACIÓ DE LA REVISTA Nº 21 DE L’ATENEU MUSICAL SCHOLA CANTORUM, al Palau dels Marquesos de Vivel.

A les 21.00 hores
SOPAR DE PA I PORTA a la plaça Sant Vicent. La Comissió posarà les taules i cadires per a gaudir tots junts d’una nit de germanor.

II CONCURS DE POSTRES I DOLÇOS a la plaça Sant Vicent. Els postres, s’hauran de presentar durant el sopar per a ser tastats pel jurat i s’anunciaran els noms dels guanyadors durant la nit. Hi hauran dues categories: “al millor postre” i “al postre millor presentat”.

A les 21.30 hores
GALA COMMEMORATIVA DEL VI ANIVERSARI DELS CERTÀMENS DE CANTANTS NOVELLS COVES DE SANT JOSEP,a la Plaça Sant Vicent..
Col•labora Paratge Coves de Sant Josep.

DIJOUS 24 d’ABRIL

A les 11.00 hores
JOCS I TALLERS INFANTILS a la Plaça Sant Vicent,a càrrec de “Després del Cole” amb diverses activitats i tallers infantils per a tots els xiquets i xiquetes.

A les 17.30 hores
SANTA MISSA I SERMÓ EN CONMEMORACIÓ DE L’AGERMANAMENT ENTRE LES NOSTRES FESTES I LES DE JUCHITAN (MÈXIC), a l’ermita de Sant Vicent. Oficiada pel rector de l’església de l’Assumpció mossèn Tomás Albiol Talaya i cantada pel cor parroquial, amb l’assistència de la Regina de les Festes i la seua Cort d’Honor, membres de l’Associació Vicentina de La Vall d’Uixó i Comissió de Festes.

A les 22.00 hores
GALA LÍRICA FESTES PATRONALS SANT VICENT FERRER al Teatre Municipal Carmen Tur.

Acte patrocinat per l’Ateneu Musical Schola Cantorum.

DIVENDRES 25 d’ABRIL

A les 12.00 hores
VISITA A L’ASSOCIACIÓ AFANIAD amb l’assistència de la Regina de les Festes i la seua Cort.
Dinar patrocinat per Restaurant Pradas.

A les 13.00 hores
VISITA A LA RESIDÈNCIA DE ALZHEIMER amb l’assistència de la Regina de les Festes i la seua Cort.
Dinar patrocinat per Restaurant Pradas.

A les 19.00 hores
XXXI FEPAM – XVI FECOV’14, inauguració de la Fira Agrícola, Comercial i de Vehicles de La Vall d’Uixó.

Organitza: Comissió de Festes. Copatrocinen: Generalitat Valenciana, Diputació de Castelló, Ajuntament de La Vall d’Uixó i Caixa Rural Sant Vicent.

L’ASSOCIACIÓ CULTURAL JACINT AGUSTÍ obrirà les portes del MUSEU DEL CAMPANAR presentant l’obra “LA VALL DE DALT A BAIX”, DONS DE LA NOSTRA ARQUITECTURA, a càrrec de l’artista local Vicente Segarra Abad.
LLIURAMENT DELS PREMIS ESCOLARS DE COOPERATIVISME, a l’estand de la Caixa Rural i Cooperativa Sant Vicent i patrocinat per la mateixa Caixa.
XIII EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIES DE LES FESTES DE SANT VICENT, inauguració i exposició a l’estant de la festa.

A les 23.00 hores
I FESTIVAL POP FESTES DE SANT VICENT, “LA MOVIDA DE LOS AÑOS 80 y 90” Amb l’actuació Alberto Comesaña de “AMISTADES PELIGROSAS”, Nacho Campillo de “TAM TAM GO!” y Miguel Costas de “SINIESTRO TOTAL”, presentat i amb la participació del DJ FERNANDISCO de los 40 Principales.
El concert tindrà lloc al IES Benigasló i l’entrada serà gratuïta fins omplir el recinte.

DISSABTE 26 d’ABRIL

A les 11.00 hores
I TROFEU DE BÀSQUET ADAPTAT FESTES PATRONALS SANT VICENT FERRER, al Poliesportiu Municipal, entre els clubs la Vall d’Uixó Bàsquet Adaptat i Basemad Vinaròs.

A les16.30 hores
TANCAMENT DE BARRERES per part de la Comissió, acompanyats per una cercavila de cavalls, amb l’assistència de la Regina i Dames de la Cort d’honor i per la xaranga Els Faros.

A les 17.30 hores
BOU AL CARRER, s’exhibirà un formós bou de l’acreditada ramaderia de PARTIDO DE RESINA (abans PABLO ROMERO), de nom Pantalonero, número 43 i guarisme 9.

A continuació
BOU AL CARRER, s’exhibirà un formós bou de l’acreditada ramaderia de D.LUIS ALGARRA POLERA, de nom Corretón, número 84 i guarisme 9.

A les 23.00 hores
BOU EMBOLAT s’embolarà un bou de l’acreditada ramaderia de D. LUISALGARRA POLERA, de nom Mediacaña, número 79 guarisme 9.

DIUMENGE 27 d’ABRIL

A les 9.30 hores
TIR I ARROSSEGAMENT, a l’esplanada del riu, a l’altura del carrer Moncofa.

A les 10.00 hores
I CAMPIONAT DE NATACIÓCIUTAT DE LA VALL D’UIXÓ, categoria Pre- Benjamí, nivell provincial a la piscina municipal.
Organitza Comissió de Festes i Club de Natació La Vall

A les 10.00 hores
MISSA DE DIUMENGE a l’ermita de Sant Vicent.


A les 11.30 hores
VISITES al convent de la Divina Providència, a la llar Sagrada Família i a la residència Santa María, amb l’assistència de la Regina de les festes, Dames de la Cort d’honor i membre de la Comissió.

Dinar patrocinat per la Caixa Rural Sant Vicent.

A les 12.00 hores
II “ENCUENTRO DANZAS DE LEON CHINO”, al recinte de la Fira, a l’entrada per plaça La Pau, organitzat per “Hong Teck Spain i la Associación Cultural China”.

A les 17.30 hores
OFRENA DE FLORS A LA MARE DE DÉU DE L’ASSUMPCIÓ a l’església de l’Assumpció, cantada pel cor parroquial. L’Acte contarà amb l’ assistència de la Regina i les Dames de la Cort d’Honor, així com, l’associació Vicentina de La Vall d’Uixó, Regines i Dames d’altres anys i tots els xiquets i xiquetes que hi vulguen participar. L’eixida serà des de la plaça Sant Vicent.

A les 19.00 hores
SANTA MISSA I SERMÓ a l’església parroquial de la Mare de Déu de l’Assumpció, oficiada pel rector de la parròquia mossèn Tomás Albiol Talaya i cantada pel cor parroquial.

A les 22.00 hores
LLIURAMENT DE LA XVI EDICIÓ DELS PREMIS SANT VICENT FERRER al Teatre Municipal Carmen Tur. A l’acte assistiran la Regina de les festes i la seua Cort d’Honor, Autoritats municipals, guardonats i membres del jurat.
Durant l’acte:
ACTUACIÓ DE METRÒNOM JAZZ QUARTET.

DILLUNS 28 D’ABRIL

FESTIVITAT DE SANT VICENT FERRER.
Actes patrocinats per la Caixa Rural Sant Vicent
A les 07.00 hores
CANT DE L’AURORA a Sant Vicent Ferrer.

A les 08.00 hores
DESPERTÀ pel dolçainer i tabaleter.

A les 08.30 hores
DIANA a càrrec de l’Ateneu Musical Schola Cantorum amb l’assistència de la Regina de les festes, la seua Cort d’Honor i la Comissió de Festes.


A les 10.30 hores
SANTA MISSA I SERMÓ a l’ermita de Sant Vicent Ferrer, oficiada pel rector de l’església parroquial de l’Assumpció mossèn Tomás Albiol Talaya, predicada per el Rvdo. P. Enrique Casella Sanahuja, O.P. i cantada pel cor de l’Ateneu Musical Schola Cantorum . Assistiran a l’acte la Regina de les festes i la seua Cort d’Honor, autoritats municipals, Comissió de festes i l’Associació Vicentina de La Vall d’Uixó.

En acabar la missa:
MASCLETÀ a càrrec de pirotècnia Peñarroja. Es dispararà al pati del col•legi Sant Vicent.

A les 12.00 hores
SORTEIG DE LA CAIXA SANT VICENT “dia del estalvi” al Teatre Municipal Carmen Tur, amb l’assistència de la Regina i la seua Cort d’Honor.

A les 20.00 hores
PROCESSÓ AMB LA IMATGE DE SANT VICENT FERRER pel recorregut de costum presidida pel rector mossén Tomás Albiol Talaya i acompanyada pel dolçainer i tabaleter i l’Ateneu Musical Schola Cantorum.
Contarà amb l’assistència de la Regina de les festes i la seua Cort d’Honor, representants municipals, Comissió de festes, l’Associació Vicentina de la Vall d’Uixó, la Regina i membres de la Comissió de les Festes Patronals Sagrada Família i Santíssim Crist, abonats i feligresos en general.

En acabar la processó:
CLOENDA de la fira agrícola, comercial i de vehicles de la Vall d’Uixó XXXI FEPAM- XVI FECOV’14.

En acabar la cloenda:
CASTELL DE FOCS D’ARTIFICI, a càrrec de pirotècnia Peñarroja al pati del col•legi Sant Vicent.

DIMARTS 29 d’ABRIL

A les 15.00 hores
Esport escolar: II campionat intercentres de pàdel i futbol sala, FESTES PATRONALS SANT VICENT FERRER, al poliesportiu municipal i les instal•lacions de Vall Pala. Emmarcats dins del Campionat d’Esport Escolar d’Instituts de la ciutat.

A les 16.00 hores
INICI DE LA NOVENA AL PARE SANT VICENT, a l’ermita de Sant Vicent amb Santa Missa i Precs al Sant.

A les 22.00 hores
NIT D’ALBAES en honor a la Regina de les Festes i la seua Cort d’honor. El recorregut començarà a la plaça Sant Vicent.

DIMECRES 30 d’ABRIL

A les 16.00 hores
NOVENA AL PARE SANT VICENT, a l’ermita de Sant Vicent amb Santa Missa i Precs al Sant.

A les 17.30 hores
VESPRADA DE JOCS TRADICIONALS amb tallers de màscares, globofléxia, carreres de sacs... Els jocs es realitzaran a la plaça Castillo, a càrrec de “Després del Cole” i membres de la Comissió de Festes.

A les 21.00 hores
SOPAR POPULAR DE CALDERETA DE BOU a la plaça Sant Vicent, amb la col•laboració de DIBEVALL per a la beguda i de La Caixa Rural Sant Vicent en les taronges.

A les 22.30 hores
ACTUACIÓ MUSICAL DE “LOS PÁJAROS”, grup format per dos components de Calamity, i compost per nou musics. Fan cançons dels anys 70, 80 i 90, per exemple de grups com Los Secretos, Nacha Pop, Joaquín Sabina, Los Rodríguez, U2......

DIJOUS 1 de MAIG

A les 16.00 hores
NOVENA AL PARE SANT VICENT, a l’ermita de Sant Vicent amb Santa Missa i Precs al Sant.

A les 17.30 hores
BOU AL CARRER, s’exhibirà un formós bou de l’acreditada ramaderia de PEDRAZA DE YELTES, de nom Caralinda, número 12 i guarisme 9 patrocinat per la penya “TENDIDO7”. Eixida des de el carrer Zeneta.

A continuació
BOU AL CARRER, s’exhibirà un formós bou de l’acreditada ramaderia de LOS AZORES, de nom Loquero, número 44 i guarisme 9 patrocinat per la penya L’ERMITA. Eixida des de el carrer Xilxes.

A les 22.30 hores
BOU EMBOLAT s’embolarà un bou de l’acreditada ramaderia de D. JUANMANUEL CRIADO, de nom Invencible, número 41 i guarisme 9, patrocinat per la penya TENDIDO 7. L’embolada tindrà lloc al carrer Zeneta.

DIVENDRES 2 de MAIG

A les 16.00 hores
NOVENA AL PARE SANT VICENT, a l’ermita de Sant Vicent amb Santa Missa i Precs al Sant.

A les 21.00 hores
SOPAR POPULAR D’EMPEDRAO en cassoleta de fang patrocinades per La Caixa Rural La Vall – San Isidro. Amb les col•laboracions de DIBEVALL per a la beguda, La Caixa Rural Sant Vicent en les taronges i la panadería-pastisseria Granell Roig per a les manjòvenes.

Després de la bona resposta de l’any passat, continuarem realitzant el sopar a l’Avinguda Cor de Jesús.

En acabar el sopar :
ACTUACIÓ de Varietats formades per el mag ROBIN VENTURA, l’humorista ADOLFO ROSALES “Mr. PROPPER” i l’orquestra “CAMALEON”. Durant el sopar es realitzaran diferents rifes d’obsequis i regals oferts per diverses cases comercials de la nostra localitat.

DISSABTE 3 de MAIG

A les 8.00 hores
REPARTIMENT DE CARN la plaça de Sant Vicent (casa Upe).

A les 10.00 hores
CROSS ESCOLARMEMORIAL JAUME VALLS, per el recorregut de costum.
Acte patrocinat per La Caixa Rural Sant Vicent.

A les 11.00 hores
PARTIDA PILOTA VALENCIANA, al carrer Jaen, amb la participació de Vicente de Moncofa i Patri de Xilxes, front Ximo i Xato d’Almenara

A les 13.30 hores
I CAMPIONAT DE TENIS FESTES PATRONALS SANT VICENT FERRER, al Club de Tenis Uxó.
Torneu Express, categories sub 14, sub 12 i sub 10
Inscripcions: campeonatosctu@gmail.com, fins al dimecres 30 d’abril.
OBERT A TOTS ELS XIQUETS DE LA VALL.
Més informació: www.clubtenisuxo.es

A les 16.00 hores
NOVENA AL PARE SANT VICENT, a l’ermita de Sant Vicent amb Santa Missa i Precs al Sant.

A les 17.30 hores
BOU AL CARRER, s’exhibirà un formós bou de l’acreditada ramaderia de ALBARREAL, de nom Sinprisa, número 41 i guarisme 9. Patrocinat per la penya EL TACAET.

A continuació
BOU AL CARRER, s’exhibirà un formós bou de l’acreditada ramaderia de HIJOSDE CELESTINO CUADRI, de nom Bajamar, número 21 i guarisme 0.

A les 23.00 hores
BOU EMBOLAT s’embolarà un bou de l’acreditada ramaderia de D. LUIS ALGARRA POLERA, de nom Comilón, número 49 i guarisme 9.

DIUMENGE 4 de MAIG

A les 9.00 hores
V MATINAL MOTERA FESTES PATRONALS SAN VICENT FERRER. Concentració de totes les motos participants al col•legi San Vicent. Cercavila pels carrers de la Vall.

A les 10.00 hores
MISSA DE DIFUNTS AL PARE SAN VICENT. Amb santa missa i precs al Sant per tots els difunts de la festa, la Comissió, amics i familiars.

A les 11.00 hores
FINALS DEL I CAMPIONAT DE TENIS FESTES PATRONALS SANT VICENT FERRER, al Club de Tenis Uxó.

A les 12.00 hores
V PASSETJADA MUSICAL DE PRIMAVERA ATENEU MUSICAL SCHOLA CANTORUM I ESCOLA DE MÚSICA MIGUEL ARNAU. Cercavila pels carrers del barri amb la interpretació de diferents peces musicals.
Acte patrocinat per l’Ateneu Musical Schola Cantorum.

A les 16.00 hores
NOVENA AL PARE SANT VICENT, a l’ermita de Sant Vicent amb Santa Missa i Precs al Sant

A les 17.30 hores
REPRESENTACIÓ D’UN MIRACLE DE SANT VICENT a l’església de l’Assumpció, a càrrec dels xiquets de l’Associació de l’Altar de Russafa de Valéncia, amb l’assistència de la Regina i les Dames de la Cort d’Honor, Regines de l’Altar de Russafa, autoritats municipals i membres de la Comissió.

A les 19.00 hores
CAVALCADA INFANTIL per l’itinerari de costum amb l’assistència de la Regina de les festes i la cort d’honor, Regina i dames del any anterior, les regines de l’altar de Russafa, banda juvenil Ateneu Musical Schola Cantorum i tot aquell que li vinga de gust participar.

Patrocina la Cooperativa Agrícola Sant Vicent Ferrer i Cooperativa Agrícola Caixa Rural La Vall “San Isidro”.

A les 21.30 hores
PASSACARRERS DE BANDA concentració a l’Ajuntament amb la banda de l’Ateneu Musical Schola Cantorum i passacarrers fins la plaça Sant Vicent.

A les 22.00 hores
CONCERT DE FI DE FESTES a la plaça Sant Vicent, a càrrec de l’Ateneu Musical Schola Cantorum, amb l’assistència de la Regina i les Dames de la Cort d’Honor, autoritats municipals i membres de la Comissió.

Al finalitzar el concert:
FOCS ARTIFICIALS FI DE FESTES a càrrec de la Pirotècnia Peñarroja.

DILLUNS 5 de MAIG

A les 16.00 hores
NOVENA AL PARE SANT VICENT, a l’ermita de Sant Vicent amb Santa Missa i Precs al Sant.

DIMARTS 6 de MAIG

A les 16.00 hores
NOVENA AL PARE SANT VICENT, a l’ermita de Sant Vicent amb Santa Missa i Precs al Sant.

DIMECRES 7de MAIG

A les 16.00 hores
ÚLTIM DIA DE NOVENA AL PARE SANT VICENT, a l’ermita de Sant Vicent amb Santa Missa i Precs al Sant. Al finalitzar la novena hi haurà una xocolatada per a tots els assistents.

Berenar patrocinat per la Caixa Rural Sant Vicent.

DISSABTE 17 de MAIG

A les 19.30 hores
TORNÀ DE GUIÓ amb l’assistència de les xiques i xiquetes que vulguen ser festeres l’any 2015 i la Comissió. Eixida des de l’església l’Assumpció.