La Vall d'Uixó: El PP de la Vall denuncia el sectarisme del tripartit al votar en contra del 80% de les mocions amb caràcter valler


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/12/166935_97095/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 21-12-2017
El PP de la Vall denuncia el sectarisme del tripartit al votar en contra del 80% de les mocions amb caràcter valler

El 80% de les mocions presentades pel Partit Popular de la Vall d’Uixó durant aquesta legislatura han rebut el vot en contra del govern tripartit format per PSOE, EU i Compromís.
El regidor del PP, Alberto Sanfélix, ha assegurat que “tots els plens presentem mocions en positiu, en benefici del municipi i de la gent, però en la immensa majoria de les mocions hem rebut un no a les mocions amb caràcter valler”.
Així, l'edil ha assenyalat que en el ple d'ahir el tripartit van votar en contra de la moció del PP que demanava acostar la biblioteca municipal a les persones amb diversitat funcional i garantir la igualtat d'oportunitats a totes les persones.
Per a Sanfélix, “en la moció d'ahir no demanàvem cap impossible i, si bé és cert que en la biblioteca sempre s'han realitzat moltes activitats, pensem que es podria incidir més en benefici de les persones amb diversitat funcional”. No obstant açò, “ens hem trobat, una vegada més, amb l'oposició del govern a la nostra proposta”.
En aquest sentit, l'edil ha recordat que el tripartit ha votat en contra d'altres mocions presentades pel PP i que “pensem que eren positives per als vallers”. Així, PSOE, EU i Compromís han rebutjat compensar l'IBI agrari, manteniment de l'equipament esportiu, bonificar l'IBI dels propietaris de Muntanyeta-Fossaret i Belcaire C, dotar a la biblioteca d'un sistema anti robatoris i recolzar a les empreses i autònoms de la Vall d’Uixó”.
Per a Sanfélix, “la gent ens demana altura de mires i capacitat d'arribar a acords. Lamentablement no trobem cap d'ambdues coses en les persones que tenen les responsabilitats de govern en la Vall d’Uixó”.