La Vall d'Uixó: Pablo Casado visita demà La Vall com a aposta pels veïns i la llibertat


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/9/188531_115213/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 12-09-2019
Pablo Casado visita demà La Vall com a aposta pels veïns i la llibertat

El Partit Popular de la Vall d’Uixo ha anunciat la visita del president nacional del PP, Pablo Casado, per a demà divendres 13 per a conèixer la localitat de la Vall. La secretària general provincial, Elena Vicente-Ruiz, ha explicat que “a més de conèixer una joia com és l'Entrada de Toros i Cavalls de Sogorb, que és un dels emblemes de la província”.

La regidora de la Vall ha explicat que la visita de Casado implica un suport explícit a les tradicions taurines de la província de Castelló” i que, a més, la presència del dirigent nacional suposa un suport al treball que està fent el PPCV i el PPCS en defensa de la Comunitat i la província de Castelló.

En el cas de la Vall d'Uixó, Pablo Casado serà l'encarregat d'inaugurar la nova seu dels populars que se situa a peu de carrer i que suposa una aposta per la proximitat i pels veïns de la localitat enfront del sectarisme del PSOE i de l'alcaldessa Tania Baños.

Elena Vicente-Ruiz ha explicat que “Pablo Casado és un exemple de defensa de la llibertat, de les tradicions i dels valors com la unitat i la bona gestió”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana