La Vall d'Uixó: La Sagrada Familia presenta este diumenge el programa de les Festes Patronals


 
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | Fiestas | 17-09-2011
 

La comissió de les Festes Patronals de la Sagrada Família i Santíssim Crist de la vall d'Uixó presentarà este diumenge 18 de setembre, a les 22 hores la presentació de la programació de festes i del cartell anunciador. Serà un acte que tindrà lloc a la plaça de l'angel.

La comissió ha preparat per a enguany importants novetats entre les que es pot anunciar i que no caldra perdres el Pregó i altres que continuaran serà, per exemple la diada, encara que també amb novetats que s'anunciaran este diumenge per la nit.

La Comissió cada any intenta innovar per a que l'acte de presentació del programa siga d'allò més atractiu i congregue a la major quantitat de gent possible. "Per això, ja fa uns anys que hem decidit fer-la a la plaça de l'Angel, aprofitant així el valor arquitectonic i emotiu que té este enclavament per a tots els involucrats a les festes", aseguren desde la comissió.

Quan ja s'ha fet de nit, a les 22 començarà l'esdeveniment. "Serà una representació teatral curta, igual que venim fent des de fa un parell d'anys. Enguany podem avançar que la temàtica de l'acte serà 'tornem a csa per a festes'. En tot el que això suposa: retrobar-nos amb la família, els veïns els amics... Anem a contar la programació des del punt de vista de les persones que no viuen a la Vall, però que per a festes tornen a casa".

Una vegada explicada a programació serà el torn del desplegament del cartell anunciador des del campanar de l'esglesia i pel moment sols es pot dir que és obra de Maria Jover Ambou.

Cal destacar que este acte de presentació de programació i carteleria està agafant cada vegada més força i s'està consolidant com un autèntic espectacle que segur agradarà a tots els vallers.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana