La Vilavella: La Guàrdia Civil investiga a dues persones per un suposat delicte d'abandó d'animal domestique dies després de ser adoptat a La Vilavella


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/11/178938_107064/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | La Vilavella | Sucesos | 13-11-2018
La Guàrdia Civil investiga a dues persones per un suposat delicte d'abandó d'animal domestique dies després de ser adoptat a La Vilavella

La Guàrdia Civil ha investigat a dues persones, com a suposats autors d'un delicte d'abandó d'animal domestique. L'actuació es va iniciar el 24 de setembre, quan una persona va abandonar a un gos que havia adoptat escassos 20 dies abans, deixant-lo lligat al sol, sense aliment ni aigua.
Posteriorment el gos es va soltar de la corda, passejant per la via pública i podent ocasionar risc per a la seguretat viària i la integritat del propi animal.
En les primeres gestions actue la Policia Local de La Vilavella, identificant a un dels autors i traslladant les posteriors diligències als agents del Servei de Protecció a la Naturalesa (SEPRONA) de Borriana, els qui després d'iniciar una investigació per a esclarir l'ocorregut i localitzar als possibles autors, van esbrinar que els mateixos havien llogat un vehicle de lloguer per a abandonar al gos i eludir així l'actuació policial.
Continuant amb les gestions els agents van procedir a la localització i investigació de dues persones, com a suposats autors d'un delicte d'abandó d'animal domestique.
Les diligències instruïdes han sigut entregades l'el Jutjat d'Instrucció de Nules. L'actuació ha sigut realitzada per efectius de la Guàrdia Civil del
SEPRONA de Borriana i agents de la Policia Local de la Vilavella. La Guàrdia Civil recorda la campanya contra el maltractament animal #Yosipuedocontarlo.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana