La Vilavella: El PP de la Vilavella felicita la Guàrdia Civil i a la Policia Local després de la detenció de l'atracador del banc


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/181335_109101/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vilavella | General | 25-01-2019
El PP de la Vilavella felicita la Guàrdia Civil i a la Policia Local després de la detenció de l'atracador del banc

Els populars insisteixen en la necessitat de crear un lloc auxiliar de la Benemèrita que dote de més seguretat al municipi

El Partit Popular de la Vilavella felicita la Guàrdia Civil i a la Policia Local per la seua eficiència i rapidesa en la detenció de l'atracador que ahir mateix va empunyar un ganivet de cuina i va atracar la sucursal del banc Santander, d'on es va apropiar de 11.000 euros, segons ha revelat la Guàrdia Civil.

Des del Partit Popular de la Vilavella insistim en la necessitat d'incrementar la seguretat subjectiva dels nostres veïns i per això demanem a l'alcalde, el socialista Manel Martínez, que reclame al govern del PSOE de Pedro Sánchez ?un lloc auxiliar de la Guàrdia Civil a la Vilavella, ja que depenem de la caserna de Nules?, per a reforçar la seguretat i el suport a la Policia Local del municipi, integrada a penes mitja dotzena de components. ?La delinqüència és un tema a prendre de debò perquè la majoria de casos estan sent protagonitzats per subjectes amb ampli historial delictiu, normalment fitxats ja per les forces i cossos de seguretat de l'Estat, i els veïns de la Vilavella mereixen sentir-se i estar segurs per a conviure en llibertat i en pau?, explica la presidenta del PP en el municipi, Inma Traver.

Per part seua, el candidat a l'alcaldia pel PP, Abelardo Zaragoza, aplaudeix l'excel?lent investigació de la Guàrdia Civil que ha propiciat la ràpida detenció d'aquest perillós individu, un delinqüent habitual, que ahir va posar en escac a les forces i cossos de seguretat de l'Estat i va sobresaltar als veïns de la Vilavella. ?Com sempre la Guàrdia Civil i la Policia Local han demostrat una gran professionalitat i des del PP volem mostrar-los el nostre suport, respecte, admiració i afecte, ja que garanteixen amb el seu bon fer la tranquil?litat de tots els veïns que amb el seu sola presència ja s'asseguen més segurs?, afirma Zaragoza.

Cal recordar que l'atracament d'ahir per demà a la sucursal del Banc Santander es va produir al voltant de les 10.15 hores, quan un home, l'ara detingut, empunyant un ganivet de cuina de grans dimensions i es va dirigir cap a una de les caixeres a qui va reclamar amb violència els diners de la caixa: uns 11.000 euros. Després de l'atracament, va fugir a gran velocitat. L'atracador, que anava a la vista de tots, va ser gravat per les càmeres de seguretat del banc Santander i aquest fet ha permés a la Guàrdia Civil la seua ràpida identificació i detenció.

Estirades a dones en ple centre

La sensació d'inseguretat o seguretat subjectiva és un problema candent en aquests moments a la Vilavella, on els veïns vénen patint diversos episodis de delinqüència en els últims dies. Preocupant van ser els robatoris pel mètode de l'estirada perpetrats cap a dones que es van produir fa poc quan un subjecte, que ja ha sigut detingut i que té nombrosos antecedents també, els arrabassava els objectes de valor que portaven i les joies mentre circulava amb el seu cotxe, la qual cosa propiciava el seu *huída ràpidament. Afortunadament, aquest cas ja està resolt, però el temor al fet que se succeïsquen nous episodis de delinqüència continua latent entre els veïns de la Vilavella.

Caserna auxiliar de la Guàrdia Civil de Nules a la Vilavella

La presidenta del PP en la localitat, Inma Traver, va puntualitzar la necessitat de dotar de més protagonisme tant a la Policia Local com a la Guàrdia Civil de Nules a la Vilavella: ?Des que governa l'esquerra (Independents i PSOE) la Benemèrita està cada vegada menys present al poble; hem vist com no se'ls convidava als últims actes rellevants en el municipi quan la Guàrdia Civil sempre ha tingut una excel?lent relació amb la Vilavella; un cos que mereix tot el nostre respecte i admiració i al qual la Vilavella necessita?.

?En les últimes celebracions en honor al patró de la localitat, Sant Sebastià, per exemple, l'Ajuntament del pacte d'esquerres no va convidar a la Guàrdia Civil; un gest que poc beneficia a la Vilavella tenint en compte l'excel?lent relació que sempre ha existit entre el PP i la Guàrdia Civil de Nules?, afirma Traver, qui conclou: ?La seguretat dels veïns i la presència de la Benemèrita en la població és fonamental, així que reclamem a l'alcalde socialista que no menystinga als agents de l'Institut Armat i que gestione, com més prompte millor, la posada en marxa d'una caserna auxiliar de la Guàrdia Civil en el municipi que servisca de suport a la Policia Local i reforce la seguretat pel bé de tots els veïns?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana