La Vilavella: El PSPV-PSOE de la Vilavella presenta una llista amb cares noves per a continuar governant per a la gent


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/4/184193_111579/1_M1.jpg
Publicidad
Fotografia /Galeria/2019/4/184193_111579/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/4/184193_111579/3_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vilavella | General | 14-04-2019
El PSPV-PSOE de la Vilavella presenta una llista amb cares noves per a continuar governant per a la gent El candidat socialista a revalidar l'alcaldia explica que ‚Äúmantenim un equilibri entre les noves incorporacions i l'experi√®ncia en la gesti√≥‚ÄĚ


El PSPV-PSOE de la Vilavella ha presentat una candidatura renovada amb l'objectiu de donar continu√Įtat al projecte socialista per a l'Ajuntament de la localitat en un acte en el qual han estat acompanyats per la consellera i candidata a les Corts pel partit socialista, Mar√≠a Jos√© Salvador. El candidat a revalidar l'alcaldia per als socialistes, Manel Mart√≠nez, ha explicat que ‚Äúpresentem una llista que mant√© l'equilibri de les noves incorporacions i els edils que m'han acompanyat durant aquests quatre anys en el projecte de govern que ja tenen una experi√®ncia en la gesti√≥ municipal. Pensem que tenim molt que aportar i volem continuar governant per a la gent. Per a mi, com a candidat a l'alcaldia, √©s un honor poder encap√ßalar aquest equip de persones en un moment tan important per a la nostra localitat, ja que en les pr√≤ximes eleccions ens juguem continuar amb les pol√≠tiques socials i progressistes o fer una reculada en els avan√ßos aconseguits‚ÄĚ.

La candidatura estar√† formada per Manel Mart√≠nez, Loles Orenga, √ďscar Carratal√†, Sebasti√† Rogl√†, Gemma Traver, Rosa Carratal√†, Candela Segarra, Sebasti√°n Gonz√°lez, Mar√≠a Gavara, Juan Recatal√†, Roc√≠o Isach i Jos√© Enrique Lara i Carmen Sales com a suplents. ‚ÄúNo puc deixar de mostrar el meu agra√Įment a aquestes persones que han decidit fer el pas i implicar-se en un projecte de treball pel seu poble. Vull destacar que, d'una manera o una altra, totes i tots venien col‚ÄĘlaborant en alguna activitat per a millorar la Vilavella, ja siga des d'associacions, en el seu treball o en el dia a dia, per√≤ ara el volen fer des de l'Ajuntament, que √©s la instituci√≥ m√©s pr√≤xima a la ciutadania i que ha de donar resposta a les necessitats socials‚ÄĚ, ha comentat Mart√≠nez.

L'actual alcalde ha explicat que ‚Äúen les pr√≤ximes eleccions √©s molt important que tinguem un PSPV-PSOE fort a l'Ajuntament, per aix√≤ hem elaborat un gran equip que segur que sabr√† traslladar aqueixa import√†ncia a les ve√Įnes i ve√Įns. Som el partit amb un millor projecte per a la Vilavella i ho hem demostrat en aquests anys en qu√® hem governat des del di√†leg i la responsabilitat. Per√≤ m'agradaria destacar que tenim tamb√© molts plans de futur per a dur a terme en la pr√≤xima legislatura en la qual continuarem comptant amb la participaci√≥ de la gent de la Vilavella per a fer de la nostra poblaci√≥ un millor lloc per a viure‚ÄĚ. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana