La Vilavella: L’Ermita de Vilavella acollirà els dies 3 i 4 de Maig un concert hologràfic amb projeccions sobre la façana


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/4/184484_111827/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | La Vilavella | General | 25-04-2019
L’Ermita de Vilavella acollirà els dies 3 i 4 de Maig un concert hologràfic amb projeccions sobre la façana

L'ajuntament de Vilavella presenta "Tempvs", un espectacle de llum, música i projeccions 3D creat per l'estudi barceloní Eyesberg Studio que es presentarà a l'Ermita de Sant Sebastià els dies 3 i 4 de Maig.

Els assistents s'endinsaran en una obra d'art multimèdia que mescla elements èpics i romàntics; en forma de concert per a violí, viola i piano, on la música i la tecnologia es fusionaran harmònicament a través d'un "videomapping" projectat a la façana de l'Ermita.

El projecte, co-dirigit per Oscar Boronat (natural de La Vilavella) i José Vaaliña, ha estat desenvolupat per Eyesberg Studio, un estudi creatiu barceloní capdavanter en esdeveniments multimèdia. Els músics Víctor Ros i José Enrique Bouché, interpretaran la música de Pol Marqués de manera virtual; com hologrames que floten enfront de la façana, convertint aquest concert en un show totalment únic.

El vídeomàpping és una tècnica audiovisual on es projecten animacions sobre una superfície real, fent que aquesta projecció interactue sobre la mateixa arquitectura i aconseguint la sensació de tridimensionalitat.

El regidor de cultura, Sebastián Roglá, ha explicat que aquesta proposta cultural persegueix un doble objectiu: "d'una banda posar en valor el patrimoni local mitjançant l'ús de les noves tecnologies, i de l'altra, busca atraure visitants per tal de contribuir a la dinamització del Calvari i la localitat en general".

L'espectacle tindrà lloc els dies 3 i 4 de Maig, amb diverses passes entre les 22.00 i les 00.00 hores cada nit. L'Ermita compta també amb accessos per a persones amb diversitat funcional.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios