La Vilavella: Vicente-Ruiz (PP) acusa al PSPV davergonyir a La Vilavella


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187477_114340/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | La Vilavella | General | 03-08-2019
Vicente-Ruiz (PP) acusa al PSPV davergonyir a La Vilavella

La Vilavella ha patit un escarn injust en mans d'un partit, el PSOE, que ha demostrat una conducta indecent i absolutament reprovable que ha avergonyit a tot un poble. Aix ho ha considerat la secretria general del PPCS, Elena Vicente-Ruiz, qui ha lamentat la xafogor que l'ex diputat socialista i ex alcalde de la Vilavella, Manel Martnez, ha protagonitzat aquesta setmana en fer-se pbliques les seues arts en el que ell ha anomenat una negociaci poltica.
Per a Elena Vicente-Ruiz, l'ambici poltica s respectable, per en aquest desig d'aconseguir una alcaldia no hauria de valdre tot. I en el cas del PSOE han demostrat que no hi havia problemes a posar sobre la taula una mica ms que un repartiment de delegacions.
En opini de la secretria general del PPCS, el resultat d'aquest tipus de conductes, s que hi ha un poble humiliat i sufocat per un partit que ha posat el focus meditic nacional en els seus carrers. I a La Vilavella hauria d'haver acudit els mitjans nacionals per a posar en valor tantes i tantes fortaleses com les quals posseeix, per a posar en valor l'esfor d'un municipi que s honrat i treballador, i que gens t a veure amb aquest tipus de comportaments indecents.
Des del PP, Elena Vicente-Ruiz considera que si hem fet un pas en poltica s per a garantir la prosperitat i el creixement, el servei i atenci als nostres vens. I aqueix ha de ser l'nic objectiu. Perqu amb actuacions com la qual el representant del PSOE ha adms aquesta setmana l'nica cosa que es provoca s una desafecci dels ciutadans a la classe poltica i un descrdit majscul.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios