Les Alqueries: Compromís per les Alqueries lamenta que el PSOE tanque 'de portada' amb les polítiques de canvi en el municipi


 
La Plana al Dia | Les Alqueries | General | 29-11-2017
 

La portaveu de Compromís per les Alqueries, Betlem Albero, ha lamentat la “decisió unilateral” anunciada hui pel PSOE del municipi de “trencar el pacte de govern sense cap causa justificada”. Segons Albero, “l'excusa manifestada pels socialistes sobre els desacords en el projecte pressupostari local de 2018 és només això, una excusa, ja que, amb voluntat de consens i de diàleg, hi havia temps més que suficient fins al 22 de desembre per a arribar a acords que permeteren continuar amb la linea de canvis de progrés i avanços que s'han aconseguit des que es va subscriure el pacte de govern entre Compromís i el PSOE”.
Albero ha insistit què “des de Compromís hem tingut des del primer moment la mà estesa per a arribar al màxim consens en els pressupostos”.
Des de Compromís han manifestat que en el fons de la ruptura “sembla estar l'acord al que han arribat els socialistes amb Cidadanos”, per la qual cosa insten el PSOE a “ser honest davant la ciutadania”.
Per a Compromís, “aquest gir a la dreta del PSOE d’Alqueries trenca amb les possibilitats de canvi i de progrés reclamades per la ciutadania en les urnes i que es va iniciar amb l'acord entre PSOE i Compromís”.
La portaveu de Compromís, Betlem Albero ha subratllat “l'esforç que durant tot aquest temps han realitzat els edils de Compromís i de tot el col·lectiu de Compromís per mantenir el pacte i per prosseguir els enormes avanços que, durant aquest període s'han materialitzat en el municipi”.