Les Alqueries: Les Alqueries reclama davant la subdelegada del Govern poder contractar personal municipal


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/180786_108611/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/1/180786_108611/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Alqueries | General | 10-01-2019
Les Alqueries reclama davant la subdelegada del Govern poder contractar personal municipal

L'alcaldessa de les Alqueries, Esther Lara, i el regidor de personal de la localitat, Florentino Bravo, s'han reunit amb la subdelegada del Govern a la província de Castelló, Soledad Ten, per a reclamar a l'Executiu central una reforma en la Llei que permeta als ajuntaments la contractació de personal. Lara explica que “estem lligats de peus i mans quant a la contractació de personal, ja que la llei de l'anterior Govern del Partit Popular impedeix que es traguen places a concurs excepte per taxes de reposició elevadíssimes. Estem des de fa 25 anys amb els mateixos treballadors a l'Ajuntament i les Alqueries ha experimentat un creixement que requereix de major atenció a les veïnes i veïns, així com de majors tràmits a realitzar pel mateix nombre de persones”.

L'alcaldessa explica que, si es poguera contractar, les Alqueries està en situació de contractar almenys a dues persones més per a la Brigada Municipal, així com normalitzar els contractes d'interinitat de les netejadores i del personal de la Escola Infantil. “El poble ha crescut i les polítiques recents dels anteriors Governs d'Espanya ens han impedit créixer al mateix ritme quant a personal. Continuarem barallant perquè el nostre municipi tinga el volum de treballadors necessari d'acord amb el creixement d'aquest. Hem exigit una política que afavorisca el desenvolupament i la millora dels serveis prestats per l'Ajuntament a la ciutadania”, indica l'alcaldessa.

Finalment, la primera edila conclou que “continuarem reivindicant enfront de les altres administracions allò que creiem que és just i que li correspon al nostre municipi. Ho hem fet des del principi de la legislatura, sense importar-nos el color dels diferents governs, ja siga en la Diputació, en la Generalitat o en el Govern. Volem allò que ens correspon com a poble i tenim intenció d'aconseguir-ho, en aquest cas, cal destacar que la subdelegada s'ha mostrat molt comprensiva i receptiva amb les nostres reivindicacions i s'ha compromés a fer arribar aquestes peticions als responsables del tema”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana