Les Alqueries: Les Alqueries convoca el concurs de cartells de les Festes de la Segregació i Festes Patronals de 2019


 
La Plana al Dia | Les Alqueries | General | 15-04-2019
 


El premi és de 200 euros per a cada cartell i els participants poden entregar els seus treballs fins a l'11 de maig

Les Alqueries (15-4-2019).- L'Ajuntament de les Alqueries ha convocat el concurs dels cartells per a les Festes de la Segregaci√≥ i Festes Patronals de 2019. El per√≠ode de presentaci√≥ queda obert fins a l'11 de maig i els guanyadors rebran 200 euros cadascun per les seues obres, que hauran d'entregar-se en el Registre General de l'ajuntament o enviar-la per correu postal certificat. Lorena Maure, regidora de Festes, explica que ‚Äúamb aquesta iniciativa es tracta de fomentar la creativitat i fer m√©s part√≠cips als ciutadans en les celebracions del nostre municipi. Volem trobar una imatge representativa que siga escollida per la ciutadania d'una forma participativa‚ÄĚ.

L'elecci√≥ dels cartells guanyadors la realitzar√† un jurat format per la Reina i Dames de les Festes de les Alqueries 2019, dues persones relacionades amb les arts gr√†fiques i el disseny gr√†fic i el president de l'Associaci√≥ de Penyes de les Alqueries. Una setmana despr√©s de finalitzar el termini de participaci√≥, tots els treballs seran exposats al p√ļblic a la Casa de la Musica i Dansa (MiD), on el jurat triar√† el guanyador.

Les obres poden ser realitzades tant a mà com per un sistema informàtic i no podran ser exhibides o mostrades en cap lloc, ni xarxes socials, fins que finalitze el concurs. A més, han d'incloure el nom de les Alqueries, l'escut del municipi, amb els colors propis; nom i dates de la celebració de cada festa.

Lorena Maure, anima a ‚Äúparticipar a tothom. L'objectiu √©s difondre la creativitat de la ciutadania ja que poden veure la seua obra publicada en el nostre programa i en els diferents mitjans on es publicite les festes, a m√©s de rebre una compensaci√≥ pel seu treball‚ÄĚ. Per a m√©s informaci√≥, les bases estan disponibles en la web de les Alqueries i al tauler d'anuncis de l'ajuntament.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana