Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà obri les inscripcions per a la prova II Tossal Trail


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2017/10/164133_94745/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 12-10-2017
Les Coves de Vinromà obri les inscripcions per a la prova II Tossal Trail

L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ha organitzat per segon any consecutiu la prova Tossal Trail per al proper 12 de novembre amb l'objectiu de donar a conèixer els atractius del municipi i convertir aquest esdeveniment esportiu en un referent del trail running a la província.
El II Tossal Trail, que contempla dues distàncies a triar de 30 i 14 km, transcorre per senders i pistes forestals del terme municipal travessant el Tossal Gros i la Moreria, dues de les zones més emblemàtiques de la localitat.
El període d'inscripcions està obert a la web d'Evasion Running Castelló fins al 10 de novembre, i els inscrits prèviament al 15 d'octubre es beneficiaran d'un preu especial. A més, els empadronats a Les Coves de Vinromà tindran un preu únic de promoció durant tot el mes d'octubre de 12 ? en la prova llarga i 8 ? en la prova Open si formalitzen la inscripció de manera presencial en les
dependències de l'ajuntament.
El lliurament de dorsals, borsa del corredor i camiseta, que seran grogues després d'un període de votació per a l'elecció del color, es realitzaran en la Pista Ravaleta el dia de la prova a partir de les 6:30 hores.
L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha assenyalat que ?després de les bones sensacions de la primera edició d'aquesta prova, apostem per la seva continuïtat, doncs creiem que és una bona fórmula per promoure la pràctica de l'esport i per donar a conèixer els encants del nostre terme municipal als participants?.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana