Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà ultima l'obertura de la Sala d'Exposicions


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/12/166602_96823/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 14-12-2017
Les Coves de Vinromà ultima l'obertura de la Sala d'Exposicions

L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ultima l'obertura de la Sala d'Exposicions, nou espai cultural que s'inaugurarà aquest dissabte i que exposarà l'obra dels artistes locals amb l'objectiu de dotar al municipi d'un punt d'interès cultural i turístic orientat a posar en valor la creació artística.
Aquest espai albergarà l'exposició permanent de Tomás Roures, que aquest any ha donat part de la seva col·lecció al municipi, a més dels treballs pictòrics de Santi Tena i Jose Sales, que formaran part de les mostres de caràcter temporal.
Aquest edifici municipal situat en el Carrer Hospital ha estat objecte de nombrosos treballs d'adequació en els últims mesos, ja que es trobava en mal estat per la falta d'ús i manteniment. La reparació de les humitats, l'actualització del sistema d'incendis, la neteja de la coberta, la revisió
del quadre de llums o la instal·lació d'alarma són algunes de les actuacions desenvolupades per a la posada a punt de les instal·lacions.
La inauguració d'aquesta Sala d'Exposicions es realitzarà dissabte que ve 16 de desembre a les 11:30 hores i l'acte estarà obert al públic.
L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha destacat que 'l'obertura de la Sala d'Exposicions suposarà la creació d'un espai cultural capaç de difondre l'obra dels artistes locals i de dotar al municipi d'un nou atractiu turístic. Es tracta d'una actuació que evidencia la voluntat de l'equip de govern per adequar i donar un ús als edificis municipals'.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana