Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà organitza el I Cicle de Teatre per al 14 i 15 de Juliol


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/6/174115_102985/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 26-06-2018
Les Coves de Vinromà organitza el I Cicle de Teatre per al 14 i 15 de Juliol

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà està treballant a la programació del I Cicle de Teatre, iniciativa que persegueix oferir alternatives culturals, la qual tindrà lloc el 14 i 15 de juliol en la Pista Ravaleta del municipi.
La companyia castellonenca Lluna de Terra serà l'encarregada d'obrir aquest cicle el dissabte a la nit amb l'estrena de l'obra 'L'Any XY', una tragèdia romàntica dirigida al públic adult, mentre que el diumenge s'ha programat una obra còmica per a tots els públics.
Amb l'objectiu de dinamitzar el cap de setmana amb propostes culturals per a tots, el grup 'The Boss' actuarà el dissabte a la vesprada, mentre que un contacontes i un concert de violins també s'han sumat a la programació d'aquesta primera edició del Cicle de Teatre.
L'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha assenyalat que 'aquest primer Cicle de Teatre compleix amb la voluntat d'ampliar el ventall de propostes culturals a veïns i visitants, alhora que mostra el nostre suport als projectes de joves creadors'.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana