Les Coves de Vinromà: El I Cicle de Teatre de les Coves de Vinromà omplirà el municipi de representacions i concerts aquest cap de setmana


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/7/174668_103459/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 12-07-2018
El I Cicle de Teatre de les Coves de Vinromà omplirà el municipi de representacions i concerts aquest cap de setmana

El I Cicle de Teatre de les Coves de Vinromà omplirà el municipi de representacions i música en directe aquest cap de setmana, proposta que arranca aquest any amb la finalitat de dinamitzar la vida cultural del municipi amb noves iniciatives.
La Pista Ravaleta serà l'epicentre del cicle, que obrirà el tardeo i la música del grup 'The Goss' el dissabte 14 de juliol a les 19 hores, mentre que a la nit la companyia castellonenca Lluna de Terra pujarà a l'escenari per estrenar l'obra 'L'any XY'.
El diumenge la programació s'estendrà al llarg de tota la jornada i s'iniciarà amb un contacontes infantil a les 11:30 hores. L'Orquestra Barroca del Conservatori Superior de Castelló oferirà un concert gratuït de música barroca a l'Església de l'Assumpció a les 19 hores i el veterà grup de teatre El Taronger serà l'encarregat de clausurar el cicle amb la representació de la comèdia 'Enemistarte' a les 22:30 hores.
'Aquesta iniciativa arranca amb la inquietud d'oferir un cap de setmana cultural en el qual el teatre siga el protagonista, junt a un altre tipus de propostes complementàries com els concerts o les activitats infantils per ampliar el ventall a tots els públics. Convidem a tots a gaudir de la programació, que per primera vegada porta al municipi un concert de música barroca de gran qualitat', ha explicat l'alcaldessa de la localitat, Mònica Nos.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana