Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà treballa en la redacció del Pla Local de Prevenció d'Incendis


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/11/178960_107084/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 14-11-2018
Les Coves de Vinromà treballa en la redacció del Pla Local de Prevenció d'Incendis

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà està treballant en la redacció del Pla Municipal de Prevenció d'Incendis amb la intenció de disposar d'un marc base que recullga informació precisa de l'entorn natural i millore la resposta en cas d'incendi forestal.
L'alcaldessa de la localitat, Mònica Nos, ha mantingut una reunió de treball amb l'empresa encarregada d'elaborar aquest document, la qual ja està estudiant diferents qüestions facilitades pel consistori com la zonificació del terme municipal i altres aspectes mediambientals.
L'equip de govern ha impulsat la redacció d'aquest pla després d'accedir a una subvenció de 9.000 euros de la Generalitat Valenciana, emmarcada en les ajudes del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER).
L'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha assenyalat que 'des de principi de legislatura i vista la inexistència d'aquest document, vam establir com a prioritat la seva elaboració per la seva importància per prevenir i afrontar de manera més eficaç els incendis forestals. L'obtenció de la subvenció ens permetrà disposar del pla i estar millor preparats en situacions excepcionals de foc en el terme municipal'.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana