Les Coves de Vinromà: El Ple de les Coves de Vinromà aprova uns pressupostos bolcats a atendre les peticions de la ciutadania


 
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | Economía | 14-12-2018
 

El Ple de l'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha aprovat els
pressupostos del 2019, uns comptes bolcats en la millora de la qualitat de vida dels veïns i veïnes que destaquen per l'augment de la capacitat inversora sense repercutir en els impostos de la ciutadania i per la culminació de projectes de llarg recorregut iniciats en aquesta legislatura com la Casa Senyorial Boix Moliner per a la seua obertura al públic o la Casa de la Música.
La gestió desenvolupada per a l'obtenció de subvencions ha propiciat uns pressupostos que aconsegueixen la xifra d'1.987.693 euros, els quals s'han convertit en els més alts de la legislatura alhora que han aconseguit reduir el deute heretat en quasi un 50% sense demanar ni un només préstec.
La construcció d'un Casal *Jove i un gimnàs, l'ampliació del poliesportiu municipal amb una pista de *skate i una altra de pàdel, la reparació de voreres o l'obertura de les Unitats *Apartamentales per a les persones majors són algunes de les actuacions incloses en aquests comptes orientats a atendre peticions veïnals.
Així mateix, la sessió ha acordat l'acceptació de donació d'una finca al carrer Roca *Tallà, que es *destinarà a la creació del Casal *Jove i el gimnàs, i la sol·licitud d'obres del Pla Provincial d'Obres i Serveis 2019 de la Diputació per a la reparació del carrer Drs. Sals, la construcció de nínxols en el cementeri i l'adequació dels serveis generals en la Pista *Ravaleta.
L'aprovació d'un expedient de modificació de crèdits, un acord sobre la Llei de Contractes de les Administracions Públiques i la renovació del contracte del centre de dia han completat la sessió.
L'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Ens, ha explicat que ?aquests comptes mostren els resultats d'una gestió eficient capaç de rebaixar el deute a la meitat sense pujar impostos i atenent les necessitats de la ciutadania desenvolupant inversions mitjançant un treball intens per a l'obtenció de subvencions. Sens dubte, en aquest pressupost continuem apostant per millorar la qualitat de vida de les persones fent realitat reivindicacions històriques dels veïns i veïnes?.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana