Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà inicia les primeres accions per a reduir la presència de coloms


 
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 07-02-2019
 

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha iniciat les primeres accions per a reduir la presència de coloms amb l'objectiu d'evitar la brutícia que generen aquestos ocells tant en espais públics com en vivendes particulars.
Es tracta d'un programa d'actuació respectuós amb aquestos animals i desenvolupat per una empresa especialitzada que pretén donar resposta a les demandes veïnals i aportar una solució als efectes corrosius que els excrements estan causant en propietats municipals, privades i en alguns elements de parcs i jardins.
Així mateix, en aquesta primera fase els tècnics han visitat el nucli urbà per a recopilar informació i detectar les principals zones d'afluència.
L'alcaldessa de la població, Mònica Nos, ha assenyalat que ?la presència de coloms és bastant alta en alguns punts en els quals han trobat espais de nidificació, per la qual cosa aquesta actuació és necessària tant per a evitar riscos sanitaris com per a solucionar la degradació causada pels excrements?.
A més, l'Ajuntament ha recordat als veïns i veïnes la conveniència de tancar les finestres de les parts superiors de les cases no habitades, espais que aquestos ocells aprofiten per a reproduir-se.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana