Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà augmenta la freqüència del servei de recollida per a facilitar la separació de residus


 
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 12-08-2019
 

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha incrementat la freqüència del servei de recollida de residus durant el mes d'agost amb la finalitat de facilitar el reciclatge i evitar les males olors pròpies de les altes temperatures.

La mesura s'ha adoptat durant aquest mes per l'augment de població, ja que el municipi rep als estiuejants que acudeixen al municipi amb motiu de les festes patronals.

En concret, el servei de recollida de matèria orgànica s'ha incrementat a tres dies setmanals, de manera que el camió també passa ara el diumenge. Així mateix, els contenidors de fracció resta es recullen tots els dies de la setmana.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios