Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà amplia la zona esportiva amb noves instal•lacions de pàdel i skate


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187823_114622/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 15-08-2019
Les Coves de Vinromà amplia la zona esportiva amb noves instal•lacions de pàdel i skate

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha ampliat la zona del Poliesportiu Municipal ‘El Temple’ amb noves instal•lacions de pàdel i skate, pistes que ja s'han obert al públic amb l'objectiu de diversificar l'oferta esportiva del municipi.

Les noves instal•lacions s'han construït al costat de la pista de tennis existent, de manera que les plataformes de pàdel i skate connecten amb la zona de tennis mitjançant rampa i escala.

El projecte s'ha dut a terme amb una subvenció de la Diputació de Castelló que ascendeix als 115.000 euros.

L'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha destacat que ‘continuem millorant el Poliesportiu Municipal perquè volem oferir noves formes de practicar esport i fomentar els hàbits de vida saludables. Aquest projecte continuarà amb la creació d'una pista de vòlei platja i amb una actuació d'accessibilitat i eficiència energètica’. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios