Les Coves de Vinromà: Viles en Flor Comunitat Valenciana premia els espais verds urbans de les Coves de Vinromà


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/10/189975_116443/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/10/189975_116443/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 25-10-2019
Viles en Flor Comunitat Valenciana premia els espais verds urbans de les Coves de Vinromà

El municipi ha obtingut per segon any consecutiu el títol de Vila en Flor en la categoria de dos flors d'honor


Les Coves de Vinromà ha rebut el reconeixement de Viles en Flor Comunitat Valenciana, programa en favor dels espais verds urbans que ha premiat al municipi amb el títol Vila en Flor en la categoria de dos flors d'honor.

L'alcaldessa de la població, Mònica Nos, ha recollit el guardó de mans de representants de l'Associació Professional de Flors, Plantes i Tecnologia Agrícola de la Comunitat Valenciana (ASFPLANT) en el marc de la celebració de l'acte de lliurament de Flors d'Honor celebrat a Torrent, que ha premiat una trentena de municipis d'àmbit autonòmic.

Aquest programa anual reconeix la gestió sostenible de les poblacions a través d'accions de la protecció i posada en valor dels espais verds urbans per a millorar la qualitat de vida de la ciutadania. De fet, les Coves de Vinromà ha aconseguit aquest reconeixement per segon any consecutiu després de la visita del jurat el passat estiu.

L'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha explicat que ‘estem molt agraïts per aquest reconeixement, que torna a premiar la nostra tasca de respecte als valors paisatgístics i el nostre esforç per integrar el verd en el nucli urbà’.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana