Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà facilita la inserció en el mercat laboral amb la celebració d'una reunió amb LABORA


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/1/192295_118450/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 15-01-2020
Les Coves de Vinromà facilita la inserció en el mercat laboral amb la celebració d'una reunió amb LABORA

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha impulsat la celebració d'una reunió en coordinació amb LABORA per a facilitar la inserció en el mercat laboral de les persones en situació de desocupació.
L'alcaldessa del municipi, Mònica Nos, el director del centre de Castelló, Alfredo García, i el cap de la Unitat d'Orientació de Serveis LABORA, Federico Torrella, han assistit a aquesta reunió, que ha incidit en els passos a seguir per a accedir als diferents serveis d'orientació laboral.
La convocatòria ha reunit uns 80 veïns i veïnes a la Casa de la Cultura i ha abordat aspectes com la importància de realitzar formacions, actualitzar el currículum o estar al corrent de les ofertes d'ocupació, entre altres qüestions.
L'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha explicat que ‘aquesta acció forma part de l'estratègia de foment d'ocupació en la qual estem treballant. Ha estat una trobada útil entre LABORA i persones desocupades, ja que aquestes han pogut conèixer de primera mà el camí a seguir per a mantenir una relació dinàmica amb aquest servei i, en definitiva, augmentar les seues possibilitats de trobar un treball’.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios