Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà finalitza els treballs d'ampliació del cementeri municipal


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193313_119340/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 12-02-2020
Les Coves de Vinromà finalitza els treballs d'ampliació del cementeri municipal

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha finalitzat els treballs d'ampliació del cementeri municipal, actuació que ha augmentat la capacitat d’aquest espai amb un nou mòdul de 48 nínxols dedicat a atendre les necessitats de la població acord a l'evolució de les defuncions.
Les obres dutes a terme també han consistit en l'obertura d'una porta d'accés al pati exterior, la qual cosa facilitarà les tasques de neteja d'aquesta zona.
Aquesta ampliació està coberta per la subvenció del Pla Castelló 135 de la Diputació, i ha suposat una inversió de 60.000 euros.
‘El cementeri requeria augmentar la seua capacitat, per la qual cosa hem considerat prioritari dedicar part del Pla Castelló 135 a aquest projecte’, ha assenyalat l'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, qui ha afegit que ‘amb aquesta subvenció també acometrem la renovació de voreres del carrer Doctores Sales i l’adequació dels banys i el magatzem de la Pista Ravaleta’.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios