Moncofa: Fira de Nadal a Moncofa


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/12/166584_96809/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 14-12-2017
Fira de Nadal a Moncofa

Moncofa gaudirà durant els dies 15, 16 i 17 de desembre d’una fira de Nadal on els comerços locals seran els protagonistes d’este cap de setmana i hi hauran activitats per als xiquets, pintacares, tallers, carrusel, la casa del Pare Noel… i moltes coses més.
La regidora de Festes María Teresa Alemany convida a tots a participar en la fira: “Esperem que els veïns de Moncofa i els visitants gaudisquen d’este esdeveniment que tindrà lloc durant tot el cap de setmana”.
La Fira de Nadal i comerç ja és la segona fira que s’organitza en el mes de desembre en esta localitat, dins d’una àmplia programació que ha organitzat l’Ajuntament.
De fet, en estos moments també està en marxa la III Campanya “Compra al teu poble”, en la qual els comerços locals per cada compra realitzada, entreguen una butlleta amb el segell del comerç i el tiquet de compra, per a participar en el sorteig d’una gran cistella nadalenca que se sortejarà el dia de la cavalcada de Reis en la Casa de la Cultura.
El diumenge 17 a partir de las 16 hores tindrà lloc l’aguinaldo solidari organitzat per l’associació Danses Biniesma. Enguany es donarà tota la recaptació als serveis socials de l’Ajuntament per a repartir entre els més necessitats.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana