Moncofa: Estañ inicia el camí a 2019 a Moncofa per oferir Podem «com garantia d’un canvi al que no li tremolen les cames»


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/6/174274_103124/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/6/174274_103124/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 30-06-2018
Estañ inicia el camí a 2019 a Moncofa per oferir Podem «com garantia d’un canvi al que no li tremolen les cames»

Podem ha organitzat este dissabte a Moncofa la seua trobada valenciana per mobilitzar a tota la seua militància del País Valencià per preparar les eleccions municipals i autonòmiques de 2019. Durant tot el dia, totes les persones membres de Podem han discutit sobre les polítiques d’aliances, programàtiques i de discurs a les quals Antonio Estañ, Secretari General i síndic de Podem, els ha demanat que construisquen a cada municipi «projectes que li demostren als nostres veïns i veïnes que Podem som la garantia perquè al canvi no li tremolen les cames», ha considerat Estañ.
Tot i que encara resten 11 mesos per a les eleccions municipals, Podem viu durant estes setmanes un termini clau per a la configuració de les seues candidatures. Després de la renovació de les direccions municipals, des de la direcció autonòmica s’ha proposat a les direccions de Compromís i Esquerra Unida del País Valencià per oferir-los iniciar el treball per a la construcció d’una confluència pre-electoral.
«A 2015 es va iniciar un canvi polític inèdit en la història de les principals institucions valencianes. Però eixe canvi ha tingut dos límits importants: un de vertebració territorial, perquè no va arribar a tots els racons valencians; i un altre de profunditat, perquè amb massa freqüència les polítiques que s’han impulsat no han alterat el model econòmic i social que hem heretat de dos dècades del govern», ha comentat Estañ, qui ha alertat des de Moncofa que les darreres detencions a la Diputació de València «poden fer creure a algunes persones que el govern ha canviat de color, però no hi ha hagut una transformació de fons. Davant eixe risc, hem de concretar programes de ciutat a cada municipi que mostren a Podem com la força capaç de materialitzar eixe canvi amb polítiques concretes i valentes i com el partit implacable davant el mínim indici de corrupció», finalitzava el síndic de Podem, qui ha animat a la militància a «demostrar en estos 11 mesos que som una eina útil per transformar cada municipi valencià d’arrel».

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana