Moncofa: Estañ inicia el camí a 2019 a Moncofa per oferir Podem «com garantia d’un canvi al que no li tremolen les cames»


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/6/174274_103124/1_M1.jpg
Publicidad
Fotografia /Galeria/2018/6/174274_103124/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 30-06-2018
Estañ inicia el camí a 2019 a Moncofa per oferir Podem «com garantia d’un canvi al que no li tremolen les cames»

Podem ha organitzat este dissabte a Moncofa la seua trobada valenciana per mobilitzar a tota la seua militància del País Valencià per preparar les eleccions municipals i autonòmiques de 2019. Durant tot el dia, totes les persones membres de Podem han discutit sobre les polítiques d’aliances, programàtiques i de discurs a les quals Antonio Estañ, Secretari General i síndic de Podem, els ha demanat que construisquen a cada municipi «projectes que li demostren als nostres veïns i veïnes que Podem som la garantia perquè al canvi no li tremolen les cames», ha considerat Estañ.
Tot i que encara resten 11 mesos per a les eleccions municipals, Podem viu durant estes setmanes un termini clau per a la configuració de les seues candidatures. Després de la renovació de les direccions municipals, des de la direcció autonòmica s’ha proposat a les direccions de Compromís i Esquerra Unida del País Valencià per oferir-los iniciar el treball per a la construcció d’una confluència pre-electoral.
«A 2015 es va iniciar un canvi polític inèdit en la història de les principals institucions valencianes. Però eixe canvi ha tingut dos límits importants: un de vertebració territorial, perquè no va arribar a tots els racons valencians; i un altre de profunditat, perquè amb massa freqüència les polítiques que s’han impulsat no han alterat el model econòmic i social que hem heretat de dos dècades del govern», ha comentat Estañ, qui ha alertat des de Moncofa que les darreres detencions a la Diputació de València «poden fer creure a algunes persones que el govern ha canviat de color, però no hi ha hagut una transformació de fons. Davant eixe risc, hem de concretar programes de ciutat a cada municipi que mostren a Podem com la força capaç de materialitzar eixe canvi amb polítiques concretes i valentes i com el partit implacable davant el mínim indici de corrupció», finalitzava el síndic de Podem, qui ha animat a la militància a «demostrar en estos 11 mesos que som una eina útil per transformar cada municipi valencià d’arrel».


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios