Moncofa: Comença el PAE del’IES Gilabert de Centelles a la Biblioteca Campoamor de Moncofa.


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/10/177844_106195/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/10/177844_106195/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 15-10-2018
Comença el PAE del’IES Gilabert de Centelles a la Biblioteca Campoamor de Moncofa.

Avui dilluns 15 i demà dimarts 16 d’octubre més de 90 alumnes de l’IES Gilabert de Centelles comencen el Programa d’Acompanyament Educatiu (PAE). Per als alumnes de Moncofa a la Bilbioteca Clara Campoamor els dilluns en horari de 17:30 a 19 h.
El Programa és una iniciativa de l’IES per millorar l’èxit educatiu del nostre alumnat, reforçant i complementant la funció educativa de la família i de l’escola.
El PAE es desenvolupa en horari de vesprada per acompanyar l’alumnat en la realització de les tasques escolars i també ajudar-los en dos aspectes, d'una banda, a practicar habilitats bàsiques per qualsevol aprenentatge, i de l'altra banda, a ampliar els recursos per estudiar millor.
A més, aquest programa pretén apropar l’IES a les localitats de l’alumnat i afavorir els sentiments i vincles de pertinença a l’IES de la comunitat educativa. Així, es realitza en les localitats de Moncofa i La Vilavella amb la col•laboració dels respectius Ajuntaments.
Per una banda, dilluns i dimecres l’alumnat de Moncofa i La Vilavella participarà en el programa en les Biblioteques Públiques de les respectives localitats.
Per la regidora de Educació de Moncofa, Ana Gracia Vilalta, “es tracta d’una iniciativa molt positiva i amb gran aceptació al realizar-se, també, en els pobles d’oritge del alumnat”.
Per una altra banda, dimarts i dijous l’alumnat de Nules desenvoluparà les seues activitats en l’IES Gilabert de Centelles.
Per acabar, atenem tant a alumnat que necessita suport i orientació per a la realització de les tasques escolars, com a aquells amb dificultats per disposar d’un acompanyament extraescolar per part de la família (dificultats per conciliar la vida laboral i la vida familiar, famílies nombroses, etc.).


Pae en la bilbioteca municiapal els dilluns de 15:30 h a 17:00 h

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana