Moncofa: La platja de Moncofa celebra la I Duatló Crono Moncofa


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/3/183511_110987/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 25-03-2019
La platja de Moncofa celebra la I Duatló Crono Moncofa

Després de 6 edicions, el Circuit Duatlons Castelló torna en 2019 amb moltes novetats. Este pròxim any se celebraran tres proves: una per equips i dos individuals. Una d'estes novetats, la tindrem el 30 de març amb el I Duatló Crono de Moncofa amb una modalitat nova, contrarellotge individual i la singularitat que el ciclisme serà no drafting (no està permés anar a roda d'un altre participant). Totes les proves se celebren en distància esprint 5 km de carrera, 20 km de ciclisme i 2,5 km de carrera per a finalitzar.
En 2019 els premis per equips augmenten fins als 2400 €, i es dona 600 € al primer equip tant en categoria masculina com en femenina. El CDC continua comptant amb l'ajuda inestimable de la Diputació de Castelló (#CSEscenarioDeportivo), Quimera Disseny i Austral.
L'Ajuntament de Moncofa, a través del regidor d'Esports José María Andrés, assenyala: “Moncofa una vegada més acollirà un esdeveniment esportiu nou i de primer nivell, en este cas una nova modalitat dins del circuit de duatlons de la província de Castelló, com és una contrarellotge individual i la singularitat que el ciclisme serà no drafting, ja que fins a hui no s'ha realitzat cap prova d'estes característiques dins del circuit.
Així mateix Andrés indica: “Este tipus d'esdeveniments encaixa perfectament amb la política de desestacionalització que està duent a terme l'equip de govern per a allargar la temporada d'estiu, dinamitzant i promocionant una vegada més la marca Platges de Moncofa: Mar d´activitats”.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana