Moncofa: La pequeassemblea clausura la legislatura en Moncofa


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/4/184512_111851/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 25-04-2019
La pequeassemblea clausura la legislatura en Moncofa

El dijous va tindre lloc en el Saló de Plens de l´Ajuntament de Moncofa un ple molt especial. Un ple que van portar a terme els 7 xiquets i 7 xiquetes que han format la primera pequeassemblea del col.legi Avel.lí Corma.
Els 14 alumnes han disposat d´una partida pressupostària de 500€, els quals han sigut administrats per la pequeasamblea.
El que han demanat els alumnes al consistori ha sigut comprar llibres d´igualtat per als xiquets, uns llibres que estaran en la biblioteca a disposició de tothom . En el seu dia també varen trasmetre la necessitat de ficar noms femenins a Carrers o a la nova Biblioteca Municipal ja que es van adonar que la majoria de carrers de la localitat porten nom d´homes i molts pocs de dones. Davant d´ aquesta situación desde l´ Ajuntament es va plantejar la proposta de ficar els noms als parcs de la localitat proposta que ara ha sigut portada endavant.
D´esta manera els 13 parcs del municipi de Moncofa en breu ja tindràn una placa cadascú amb el nom de dona que han assignat els xiquets de la pequeasamblea.
A l´acte van poder assistir tots els familiars dels alumnes i en acabar a cada xiqueta i xiquet li se va donar un diploma d´agraïmet.
Segons paraules de la regidora d´igualtat, Ana Gracia, “volem donar les gràcies a tots els xiquets i xiquetes que ha participat en esta pequeasamblea, ja que ho han fet en hores extraescolars. Una activitat que ha tingut molta acceptació per part de tots els pares i de l´equip docent del col.legi, facilitant en tot moment l´activitat.Com a regidora d´igualtat pense que és en el col.legi on es té que insistir més en estes activitats igualitàries i sembrar la igualtat des de ben menuts”

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios