Moncofa: Als (PP) governar Moncofa ?amb la suma de tots per a garantir prosperitat i desenvolupament?


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/6/186223_113295/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 15-06-2019
Als (PP) governar Moncofa ?amb la suma de tots per a garantir prosperitat i desenvolupament?

-L?alcalde de Moncofa anuncia un govern ?per a tots? perqu ?la uni i el dileg asseguren que treballem per una societat ms justa i ms rica?
-Amb majoria absoluta, Wenceslao Als avana una poltica ?leial a les institucions? per no ?servilista?, perqu ?anem a seguir sent reivindicatius?

?Aquest projecte que hui assumeix l'alcaldia ho fa amb la convicci de governar per a tots. Amb les aportacions de tots els meus vens, de tots els partits, perqu solament aix, des del dileg, garantirem la prosperitat i el desenvolupament als nostres fills?.
Wenceslao Als (PP) ha revalidat hui l'alcaldia de Moncofa en un ple en el qual ha reivindicat la uni com a sinnim d'una ?societat ms justa i ms rica?. En aquest segon mandat, Als governar amb la majoria absoluta que li han atorgat els vens, que amb 1.905 vots dobleguen els resultats de les eleccions europees (1.102 suports) i li concedeixen vuit regidors amb els quals governar en solitari.
No obstant a, el ja alcalde ha afirmat que conta des del minut zero amb la ?suma d'opinions i postures? que garantisquen ?que Moncofa creix i genera oportunitats?. ?Perqu aquest s un projecte que va a governar per a tots, perqu per a nosaltres la poltica s l'oportunitat de treballar per millorar un projecte compartit, que s Moncofa?.
Als ha anunciat una oposici ?lleial a les institucions?, sense que a es confonga amb servilisme. Perqu tal com ha indicat, ?continuarem sent reivindicatius sense abusar de les pancartes, per s exigint solucions i accions que resolguen l'aband que patim?.
I per a aconseguir-ho, Als ha tendit la m a vens i partits, ?perqu estic convenut que aquest projecte que ens uneix ser molt ms fort i capa d'aconseguir objectius si anem tots de la m. Nosaltres anem a deixar-nos la pell per aconseguir que aix siga?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana