Moncofa: Moncofa es prepara per a l’Orgull 2019


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/7/186871_113852/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 11-07-2019
Moncofa es prepara per a l’Orgull 2019

Un any més el municipi de Moncofa celebra l´Orgull en el municipi. Enguany es recorden les Revoltes d´Stonewell, que consistiren en una sèrie de conflictes violents entre la comunitat homosexual i la policia a la ciutat de Nova York. Aquests fets es consideraren l´origen de les reivindicacions per la igualtat de drets per a les persones LGTBI. 50 anys després, el col·lectiu continua sent perseguit a molts països arreu del món, i poden sofrir, inclús, la pena de mort.
El lema del Dia de l´Orgull enguany per als moncofins i moncofines serà “PERSONES GRANS SENSE ARMARIS”.
El passat dia 4 de juliol en acabar la sessió plenària la corporació municipal, amb la presencia de tots els partits, va hissar la bandera en el balcó de l´Ajuntament, eixe mateix dia també es van hissar les banderes en totes les platges de la població.
Demà divendres, a les 12.30 h s’hissarà una bandera gegant en el local de la Sala d’Exposicions Maria Sorolla, mentres que a l’endemà, dissabte 13, es quan tindrà lloc la manifestació, la lectura del manifest i l´actuació del grup Frevva, tot a la plaça Ruiz Picasso.
Segons paraules de la regidora d´Igualtat, Ana Gracia: “Encara queda un llarg camí per a fer visible la igualtat i amb actes com aquests, que estan celebrant-se arreu del món, estem més prop de fer realitat el somni de moltes persones: ”LA IGUALTAT ENTRE TOTS”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios